Ajankohtaista

Neljännet NUORTEN SM hiihdot Keuruulla 2000 luvulla v.2021 > Liikuntapuistossa kuhisee jälleen

Suomen hiihtoliiton myöntämät kisat hiihdetään lopputalvesta,           ajankohta tarkemmin määritellään vajaan vuoden kuluttua.

Viimetalvena oli ilmoittautunut vastaaviin kisoihin lähes 800 osallistujaa Haapajärvelle joten on lupa odotella Keuruulle vastaavia lukuja. Kolmipäiväisinä kisoina majoitus vuorokausia kertynee  parisen tuhatta kun otetaan huoltojoukot mukaa.

Nuorten sarjat ovat 17, 18, 20 ja 23v. naiset ja miehet niinkuin määritelmät kuuluu. Viestit kuulunevat ohjelmaan.

Syksyllä on sopimuksien aika jolloin tarkennetaan asiota, puolin ja toisin ja sovitaan roolit, yhteistyö kumppanit ym... katsotaan asioiden kehittyminen "paperitöitä" ja pohdintoja riittänee 

TÄRKEÄÄ tietää-muistaa

> FIS 68. Keuruun Hiihdot hiihdetään 4-5. tammikuuta 2020 nuorten SM kisojen ESIKISOINA, paikat -radat tutuksi teemalla.

Ekstrana kisoissa PM mestaruus kilpailujen katsastukset U18v.sarjat

****************************************************

Eemil Helanderin SM-voitto ja PM-mitali ovat seuralle harvinaisia saavutuksia (25.2.2019)

Hiihdon SM-kisojen mestaruus on harvinaista herkkua. Kisailijoiden Eemil Helander saavutti sen M18-sarjassa 24.2.2019 Puijolla. Kilpailun tyylinä oli vapaan tyylin hiihto, mikä lisää uskoa nuoren miehen kykyihin myös jatkossakin. Juoksijanakin tunnettu Emil on myös valmis perinteisen hiihtäjänä. Kovin kilpakumppani SM-Puijolla näytti olevan Emil Liekari Kouvolan Hiihtoseurasta, joka oli perinteisen kisassa 19 sekuntia nopeampi.  Sen sijaan Vetelin Urheilijoiden Aapo Taipale jäi perinteisella 0,5 sekuntia, mutta vapaalla tavalla jo noin puolitoista minuuttia. Näitä herroja me mielenkiinnolla voimme seurata. Hiihtokilpailut löytyvät hiihtoliiton kalenterista hiihtokalenteri.fi ja Keski-Suomen osalta Keski-Suomen hiihdon sivuilta. Nuorten Pohjoismaiden mestaruushiihtojen mitali Emilille tuli myös nimenomaan vapaan tavan 10 km kilpailussa Viron Otepäässä. Linkki Puijon hiihtotuloksiin.