Hiihtoinfo

Näyttää siltä että Keuruun osalta kilpailukalenteri =taputeltu

10 ja 12.3. Lasten hiihdot ja Panda viesti peruttiin surkeiden kelien takia

Lavikossa vielä on lunta-latua mut kannattaa odotella torstaihin että lumi kuivaa ja kantaa, toivottavasti

Onnittelut Eemil N SM mitalista ja uutta metsästämään Jyväskylän N SM kisoihin 21.-22.3. 

Eemil Helander ja Onni Mäkelä la 21pv henkilökohtaiseen kisaan ja samat miehet su pariviestiin.

Neljännet NUORTEN SM hiihdot Keuruulla 2000 luvulla v.2021 > Liikuntapuistossa kuhisee jälleen

Suomen hiihtoliiton myöntämät kisat hiihdetään lopputalvesta, ajankohta tarkemmin määritellään vajaan vuoden kuluttua.

Keuruun Kisailijat hiihto vastaa paikkakunnalla maastohiihdon monipuolisesta toiminnasta, laajasta hiihdon harrastamisesta sekä antaa mahdollisuuden kilpa- ja huippu-urheiluun.

Seuran tehtävänä on toteuttaa Suomen Hiihtoliiton asettamia tavoitteita sekä ylläpitää ja kehittää kilpailu-, nuoriso- ja harrastetoimintaa paikkakunnalla.Kisailijain hiihtojaosto on Keski-Suomen hiihdon jäsenseura.

Seura tunnetaan hyvin Suomessa kansallisten ja kansainvälisten kilpailuiden järjestäjänä. Paikkakunnalla on järjestetty mm. 9. SM-tason kilpailua mukaan lukien Suomen Cupin osakilpailut sekä 3. Kansainväliset Scandinavia Cupin osakilpailua. Seuraluokittelussa seura on ollut tällä vuosituhannella useita kertoja valioluokassa.

Jyväskylässä olivat Kisailijoista vuoden 2021 SM-hiihtojärjestelyjä varten tietoa ahmimassa kilpailujohtaja Veikko Ahonen (vas.), ratamestari Erkki Virkalahti, pääsihteeri Jonna Haapamäki-Syrjälä, kuuluttaja Matti Harju ja tulospalvelun Janne Mörsky. Istumassa kisojen tekninen asiantuntija Pyhäjärven Pohdin Esa Ryynänen