Iltarastit omatoimirasteina

Kesän Kausikortin (suositellaan) tai yksittäismaksun voit suorittaa tähän tilaus- ja maksulinkkiin. Liikut kuntotapahtumassa omalla vastuulla, joten lue vakuutuksista.

Kartat postilaatikoissa. Älä palauta karttaa laatikkoon kiitos. Jos kartat loppuu soita Janne 050 5987484. Pyydä opastusta tarvittaessa.

29.6-3.7.22 klo 14 asti Hotelli Keurusselän tiellä, Rtm Sorrit - 

Huom. Iltarastien radoille oli tullut virhe koodeissa; koodit 70 ja 71 olivat menneet rasteille ristiin, eli A-radan rastien 5 ja 6 ja B-radan rastien 7 ja 8 koodit olivat maastossa väärin. Rtm pahoittelee tapahtunutta ja siitä aiheutunutta harmia joillekin suunnistajille. Loppuviikon omatoimisuunnistajille tällä ei ole vaikutusta, koska emit-leimasimet jossa koodi näkyy on kerätty rasteilta pois. Rastiliput kyllä ovat oikeilla paikoillaan.

  • Radoille pääsee viimeistään ke klo 16.30 jälkeen sunnuntaihin klo 14 asti - Radat A,B,C ja D(helppo rata). RR-rata. Keskiviikkoiltana tarjolla myös rastireitti lapsille.
  • Sijainti: Keuruulta Kolhon suuntaan n. 4 km. Opastus alkaa Hotelli Keurusselän riesteykseltä Kolhontiellä. 
  • varaa karttamuovi sateen varalta
  • ajanotto pyrkii olemaan paikalla maalissa aina 17.30-19.30 - metsään voi mennä omatoimisesti jo 16.30 lähtöleimasimelta (näin korona-aikana turvallisesti ilman sisäänlukua)
  • omatoimirasteilla liikut omavastuulla - vakuuta vähintään Kuntosuunnistajan sporttiturvalla 20€ , usean lajin turva omasta vakuutusyhtiöstä edullisimmin 

Suunnitelma 2022 (aloituspaikka tulossa lumitilanteen mukaan)

Iltarastit tarjoaa mahdollisuuden luonnossa liikkumiseen kaiken ikäisille taitotasosta riippumatta. Vaikka tapahtumassa saatetaan joidenkin osallistujien välillä kisaillakin, voit halutessasi osallistua tapahtumaan ilman ajanottoa ja kiireettä.

Viikoittain julkaisemme infon rastien järjestämispaikasta ajo-ohjeineen maanantain Suur-Keuruu-lehden seuratoimintapalstalla.

Lähde mukaan nauttimaan luonnosta sekä kartanluvusta ja koe rastien löytämisen riemu. Tervetuloa!

t. Iltarastien vetäjänä/yhteyshenkilönä toimii Janne Mörsky 050 5987 484  morsky@wippies.fi ja varalla Pauli Nokelainen