Kilpailukutsu

AVOIN KESKI-SUOMEN AM-YÖSUUNNISTUS KEURUULLA Ke16.9.2019

Sarjat: H21A, D21A, H/D 14-20, H35-H85, D35-D85 sekä KUNTORASTIT 16-20.9. ERI RADOILLA (Oma lähtö vieressä)

Matkat: H21 6,7 km D21 5,6 km

Osanottomaksut: H/D14-20 11 €, H/D21-19 €, Maksetaan ilmoittautumisen yhteydessä IRMA-palvelussa.

Ilmoittautumiset: 9.9 klo 24.00 mennessä IRMA-palvelua käyttäen. Am-yösuunnistus ilmoittautuminen ILMAN lisenssiä sähköpostiin: morsky@wippies.fi JA maksut tilille: FI7147621020021968. Vakuutus on kilpailijan omalla hankintavastuulla, kuten lisenssisuunnistajillakin. 

Opastus: Keuruu-Vilppula-tieltä 5 min Keuruulta. Opastuksen osoite on Kolhontie 696.

Paikoitus: Kilpailukeskuksen väliton alue

Lähtö: Alkaen klo 21.00, matkaa lähtöön alle 0,5 km.

Kartta: Tulostekartta, 1:10000/7500, 8 / 2020

Peseytyminen:Ei pesua (SSL epidemia-ohjeet)

Majoitustarpeet: Hotelli Keurusselkä ja muuta pienemmät alueella on auki

Palkinnot: AM-mitalit

Toimihenkilöt: Kilpailunjohtaja Janne Mörsky. Ratamestari Matti Peltola. Valvoja Vesa Mäntylä. 

Lähtöajat ja tulokset: www.keuruunkisailijat.fi

Tervetuloa AM-yöhön .

Keuruun Kisailijat ry Suunnistus

Erityisohjeet virustartuntojen ehkäisemiseksi.

Kilpailijoiden velvollisuudet (ohjetilanteen mukaan): Älä saavu kilpailupaikalle flunssaoireisena. Ota kisakyydeissä huomioon virustilanteen vaatimat ohjeistukset, käytä kimppakyytiä jos se on turvallista. Kisa-alueelle ei saa saapua kilpailuun osallistumattomia, pois lukien mahdolliset alle 14 vuotiaiden huoltajat.

Pyri viettämään kisapaikalla mahdollisimman lyhyt aika. Pyri poistumaan heti maaliin saavuttuasi.Tulokset tulevat nettiin. Lista AM-mitalin noutamiseksi tulee päärakennuksen seinälle. Huolehdi turvaväleistä. Käytä tiellä tien reunaa. Varo ja väistä mahdollista liikennettä. Pidähuoli huolellisesta käsihygieniasta järjestäjien ohjeiden mukaan ennen maastoon lähtöä, maastosta palaamisen jälkeen sekä wc-käyntien yhteydessä. Pyri myös suorituksen aikana välttämään kasvojen koskettamista. Kisatilanteesta huolimatta ei tönimisiä, ruuhkia. Pyri leimaamaan koskematta leimasimeen ja siirry välittömästi pois rastirakenteen luota leimattuasi.

Järjestäjän toimenpiteitä kilpailijoiden suojaamiseksi (ohjetilanteen mukaan)

Käsienpesupaikat/desinfiointi ennen lähtöäja maaliin saavuttua. Nollaleimasimien ja maalileimasimien säännöllinen desinfiointi kisan aikana. Väljyys lähtöpaikalla ja maalialueella. Päärakennuksella/kahviossa on rajoitetusti tilaa, joten vältä siellä turhaa oleskelua. WC-tiloja desinfioidaan tehostetusti kisan aikana. Kahvilaa, tulostauluja, kuulutusta tai muitakaan houkutuksia jäädä viettämään aikaa ei kisapaikalla ole. Jos ohjeistus muuttuu voimme mahdollisesti avata palveluita. Päärakennuksesta voi ostaa take away -tuotteita lähimaksulla tai tasarahalla. Lähimaksu tosiaan pyritään saamaan myös siis käyttöön.

Noudatamme harvennettuja lähtövälejä.