Opastus

Opastus alkaa Haapämäen keskustan risteyksellä Porin tieltä kohti pohjoista 4 km. Poiskäynti läpiajona Pihlajavedentielle, josta oikealle Keuruulle ja vasemmalle Pihlajavedelle. Lue alla Parkki-info.

Kilpailukeskus on Jusseronsalon läpikulkutien varressa. Pääset kiertämään yläkautta poislähtiessä vanhan Pihlajaveden tien kautta pois joko Keuruun suuntaan itään tai Pihlajaveden suuntaan länteen. Pesua ei ole. Uimarantoja linkissä.

Parkit:

Henkilöautoparkit tienvarsi 0,2-0,8 km kisakeskukselta. Jätäthän levennys- ja kääntöpaikat asuntoautoille. Kierto yläkautta pois. Oikealle Keuruun suuntaan ja vasemmalle Pihlajavedelle.

Asuntoautot eivät mahdu ohitustien reunaan joten niiden parkit etelästä tuleville ohjataan vähän ennen henkilöautoparkkeja levennyskohtiin. Matkaa etelästä n. 1-1,5 km. Jos pääset tulemaan asuntoautolla ennen muita kisailijoita etelän suunnasta,voit löytää tilavamman paikan Jokilammien kääntö- ja levennyspaikoilta. Matkaa sieltä on 1 km kisakeskukseen. Sinne pääsee myös yläkautta. Poistuminen vain yläkautta, koska tie on kapeaa.