Osmo Kärkkäinen seuran puheenjohtaja 2011

Kisailijoiden puheenjohtajana jatkaa vuodenvaihteesta Osmo Kärkkäinen (vas) Markku Ritolan jälkeen. . - Kuva Matti Harju -

Osmo Kärkkäinen Kisailijoiden puheenjohtajaksi

Matti Harju
Keuruun Kisailijoiden 25.marraskuuta pidetty syyskokous siirsi seuran puheenjohtajavalinnan jatkokokoukseen, joka pidettiin keskiviikkoiltana seuratoimistolla Kipinässä. Nykyinen puheenjohtaja Markku Ritola oli ilmoittanut hyvissä ajoin luopuvansa puheenjohtajuudesta, mutta syyskokous ei vielä seuraajaa löytänyt. Tarvittiin aikalisä.
  Kokousten välillä jaostot hakivat ratkaisua seuran kunniapuheenjohtajan Jussi Arkkilan johdolla. Pyrittiin löytämään taustatyöskentelyn avulla kaikkien hyväksymä ehdokas, jolta sen jälkeen kysyttäisiin suostumusta luottamustehtävään. Yhteiseksi ehdokkaaksi valikoitui entinen Keuruun kaupunginjohtaja Osmo Kärkkäinen, joka vielä varsinaisessa syyskokouksessa ilmoitti, ettei ole käytettävissä puheenjohtajaksi.
  - Muutamia nimiä oli esillä, mutta he katsoivat, ettei aikaa olisi muiden tehtävien vuoksi. Kun esitin viime sunnuntaina Osmo Kärkkäiselle, että kannatus on koko seurassa laaja, Osmo suostui viimein ehdokkaaksi, Arkkila selvitti prosessia.
  Yhdeksän osallistujan jatkokokous valitsi Kärkkäisen yksimielisesti puheenjohtajaksi vuodelle 2011. Kärkkäisellä on tuntuma seuran toimintaan entisenä hallituksen jäsenenä ja varapuheenjohtajana.
  - Esitän joka suuntaan yhteistyön kättä, tehdään työtä yhteisvoimin. Seura menestyy jaostojen tekemällä työllä. Ajattelen puheenjohtajuutta ensisijaisesti vuodelle 2011 ja ilmoitan, että kaksi vuotta on maksimi. Ensi vuonna on alettava kasvattaa ja etsiä seuralle uusi, nuorempaa ikäluokkaa oleva puheenjohtaja, Osmo Kärkkäinen totesi ja kiitti samalla Markku Ritolaa.
  Ritola totesi, että yksi ajanjakso päättyy, koska hän on ollut seuran hallituksissa vuodesta 1978 lähtien.
  - Kisailijoilla ei ole palkattuja henkilöitä ja valmentajia, joten olemme vapaaehtoisten seuratyön tekijöiden varassa. Kisailijat on iso vaikuttaja ja aktiivinen toimija paikkakunnalla ja vaatii jämäkän puheenjohtajan ja hallituksen, Ritola kannusti.
  Keuruun Kisailijat on yleisseura, jossa on kuusi lajijaostoa; ampumahiihto-, hiihto-, kori-, lentopallo-, suunnistus- ja yleisurheilujaosto. Seura toimii yhteistoiminnassa kyläseurojen Liesjärven Lujan ja Pihlajaveden Urheilijoiden kanssa. Jaostot toimivat varsin itsenäisesti omine toiminta- ja taloussuunnitelmineen ja pitävät yhteydet omiin lajiliittoihinsa. Jaostot ja kyläseurat asettavat seuran hallitukseen edustajansa.
  Puheenjohtaja ja hallitus koordinoivat toimintaa, hallintoa ja valmistelevat vuosikokoukset. Seuran toimisto Kipinässä on jaostojen käytössä.

 

 

 

Kunniapuheenjohtaja Jussi Arkkila (vas) koordinoi Kisailijoiden puheenjohtajavalintaa saaden Osmo Kärkkäisen kaikkien hyväksymänä tehtävään . - Kuva Matti Harju -

- - - -

Kokouksia
  Katso

- - - -