Helander ja Sipponen maaottelussa Ratinalla

3.9.2018

Viime perjantaina ja lauantaina kilpailtiin Tampereen Ratinassa Suomi -Ruotsi maaottelut.
Eemil Helander voitti 17-vuotiaiden maaottelussa lauantaina päivällä 3000 metrin juoksun ajalla 8.46,99. Yhtenä päivänä kilpaillun poikamaaottelun voitti Ruotsi pistein 112–89. Tyttöjen maaotteluvoiton vei Suomi pistein 109–91.
Helander edustaa hiihdossa Keuruun Kisailijoita ja yleisurheilijana Jyväskylän Kenttäurheilijoita. Viime talvena Eemil hiihti kolme nuorten SM-mitalia, joista yksi oli kultainen. Radalla Helander voitti elokuussa 17-vuotiaiden nuorten yleisurheilun SM-kisoissa Espoossa mestaruudet perättäisinä päivinä 3000 metrillä, 2000 metrin esteissä ja 1500 metrillä.
Naisten Suomi-Ruotsi maaottelussa Kisailijoiden EM-edustaja Salla Sipponen oli perjantaina Sanna Kämäräisen (56,21) voittamassa naisten kiekkokilpailussa neljäs (52,42). Miesten maaottelun voitti Suomi 206–202 ja naisten maaottelun Ruotsi 216–194.