Yleisurheilu on edullinen urheilulaji, jossa urheilun harrastaminen ei ole kustannuskysymys Keuruun kisailijat tukevat vähävaraisia perheitä.

Yleisurheilukoulu on perusliikuntataitojen eli juoksemisen, heittämisen ja hyppäämisen harjoitteluun sekä tasapainon ja ketteryyden kehittämiseen tähtäävää harrastustoimintaa 5-13 -vuotiaille lapsille. Säännöllisissä ja suunnitelluissa treeneissä liikunnan perustaitojen lisäksi lapsille opetetaan monia elämässä tarvittavia tunne- ja vuorovaikutustaitoja.

Yleisurheilukouluun pääsevät mukaan niin kilpaurheilua harrastavat kuin ne, jotka haluavat liikkua ja nauttia yleisurheilusta ilman numerolappua. Erityistä tukea tarvitsevat lapset ja nuoret voivat osallistua huoltajan arvion mukaan itsenäisesti tai tarvittaessa avustajansa kanssa. Muiden lajien urheilijoille yleisurheilu tarjoaa monipuolista lajitaitoharjoittelua tukevaa yleistaitoharjoittelua.

Ryhmien koko pidetään pienenä, ja noudatamme yleistä hygieniaa. Huomioimme paikallisen Koronatilanteen ja noudatamme valtion antamia Koronavirus-ohjeistuksia suunnitellen harjoitusten sisällöt niiden mukaan. Urheilukouluun on turvallista tulla.

Harjoituksiin parhaat varusteet ovat lenkkarit ja verryttelyasu. Ota mukaan myös vedellä täytetty juomapullo.
URHEILUKOULU KESÄLLÄ 2020

Keuruun keskusurheilukentällä

TORSTAISIN 4.6.-6.8.2020

5-13 -vuotiaat klo 12.00-13.30


Osallistumismaksu 30e/urheilija. Mukaan mahtuu 40 nopeinta!

Urheilukoulupaikat täytetään ilmottautumisjärjestyksessä.

Ilmottautuminen/lisätietoa: keuki.yu@gmail.com

Ilmottautumisen yhteydessä kerro lapsen nimi, syntymäaika, mahdolliset allergiat/sairaudet sekä huoltajan yhteystiedot.

Urheilukoulumaksu sisältää SUL:n alaisiin yleisurheilukilpailuihin vaadittavan yleisurheilulisenssin sekä ilmaisen osallistumisen Keuruun Kisailijoiden järjestämiin yleisurheilukilpailuihin kesällä 2020. 


Urheilukoulun kokoontumiskerrat ja harjoitusten aiheet

to 9.7.aitauoksu, saappaanheitto
to 16.7.loikkia ja keihäänheittoa
to 23.7.pituushyppy, kestävyysuoksu
to 30.7.pallonheitto, ketteryys
to 6.8.urheilukoulun omat OLYMPIALAISET