Kauden 2009 päättäjäiset

 

YLEISURHEILIJAT JUHLIVAT MENESTYKSEKÄSTÄ VUOTTAAN
Keuruun Kisailijoiden yleisurheilukauden päättäjäisiä juhlittiin viime sunnuntaina iloisin mielin. Kulunut kausi oli seuralle varsin menestyksekäs ja jopa historiallinen voitaisiin todeta. Juha Koskinen voitti seuran ensimmäisen MM-mitalin Lahdessa järjestetyissä veteraanien MM-kilpailuissa. Juha saavutti hienosti hopeaa M45 sarjan 8km:n maastojuoksussa. Veteraanit toivat seuralle myös useita SM-mitaleita, joista kirkkaimpina Pasi Heinosen (½maraton) ja Virpi Tervosen (10000m) kultamitalit.
Seuran parhaana yleisurheilijana palkittiin Timo Solmula. Timon parhaat saavutukset olivat SM-maastojen 11.sija 22-vuotiaiden sarjassa sekä yleisen sarjan piirinmestaruudet maantie-, maasto- ja 10000m juoksuista. Paras juniori toisen kerran peräkkäin oli Veikko Laitinen, jonka meriitit olivat mykistävät. Veikko saavutti kuudesta mahdollisesta heittolajien piirinmestaruudesta viisi ja lisäksi yhden hopean. Kesän aikana kiekon piirinennätys kirjattiin Veikon nimiin. Kauden päätteeksi Veikko oli P12 sarjan Suomen tilastoissa kuulantyönnössä sijalla yksi, kiekossa kolmantena, moukarissa kuudentena ja vielä keihäässä 16. Päättäjäisjuhlan kunniaksi Veikko kävi työntämässä Turussa uuden hallipiirinennätyksen ja samalla kautta aikojen kolmanneksi parhaan tuloksen Suomessa.
Juniori- ja yleisen sarjan parhaat SM-saavutukset olivat tänä vuonna Panu Liedon, Kalle Kulmalan ja Antti Hurskaisen SM-maastojen M12km joukkuekisan 4.sija, Sirkka Sipposen hallimoniotteluiden N17 5-ottelun 5.sija sekä Jenna Tartian ja Salla Sipposen 6.sija joukkuekiekossa 14-vuotiaiden tyttöjen sarjassa.
Piiritasolla saavutettiin useita kymmeniä piirinmestaruusmitaleita niin junioreissa kuin yleisessä sarjassakin. Keski-Suomen seuroista Kisailijat oli varmasti yksi kauden kehittyneimmistä menestyksen rintamalla. Myös kilpailutoiminta oli kesän aikana vilkasta. Seura järjesti 1.Martin kympin, jonka yhteydessä kilpailtiin junioreiden piirikunnalliset, Markkinahölkän sekä viiden viikkokisan sarjan, jonka parhaat palkittiin myös päättäjäisissä. Kaiken kaikkiaan 45 lasta ja urheilijaa palkittiin pokaalein ja kukkasin.
Katri Paananen