Salla, Lassi ja Veikko on valittu SUL:n valmennusryhmiin 2015

Onneksi olkoon Salla, Veikko ja Lassi!

Suomen Urheiluliitto (SUL) on valinnut kolme Keuruun Kisailijain nuorta heittäjää valmennusryhmiin kesän 2015 kilpailuja varten.

EM-ryhmä 2015
Salla Sipponen, kiekko


Suomen Urheiluliitto on valinnut Kisailijain Salla Sipposen nuorten EM-ryhmään, jonka tavoitteena on menestyminen ensi kesänä 22-vuotiaiden EM-kilpailuissa Tallinnassa. Sallan valmentaja on Jukka Vilkkilä.
|Tilastopaja|
Nuorten maajoukkueryhmä 2015
Lassi Sasrinen, keihäs      

Veikko Laitinen, kiekko  

Veikko ja Lassi on valittu Urheiluliiton nuorten maajoukkueryhmään. 19-vuotiaiden EM-kilpailut järjestetään kesällä Eskilstunassa Ruotsissa. Jukka Vilkkilä valmentaa Lassia ja äiti Anne Laitinen Veikkoa.
Veikko   |Tilastopaja|  Lassi  |Tilastopaja|


Valmentaja Jukka Vilkkilä kertoi nuorilla olevan talven mittaan yhteensä viisi neljän päivän leiriiä. Kiekonheittäjät leireilevät Pajulahdessa ja keihään Kuortaneella. Salla matkustaa valmennusryhmän mukana vielä keväällä Portugalin harjoitusleirille.

- - - -

SUL:n valmennusjohtaja Jorma Kemppainen 
kirjoittaa blogissaan valintojen taustoista:

"EM-ryhmään valitaan kaikki yleisen sarjan urheilijat, jotka ovat 30. joukossa riisutussa Euroopan tilastossa. Lisäksi sinne valitaan kaikki 22- ja 19-sarjan urheilijat, jotka ovat omien sarjojensa Euroopan tilaston 10 joukossa. 

Nuorten maajoukkueeseen on valittu 17-21-vuotiaita urheilijoita, joiden uskotaan osallistuvan lyhyellä tähtäimellä nuorten arvokilpailuihin ja pitkällä tähtäimellä aikuisten arvokilpailuihin tai maaotteluun. Ensi kesän arvokilpailujen mukaisesti leiritykseen on määritetty kolme ryhmää, jotka ovat ryhmä Tallinna, ryhmä Eskilstuna ja ryhmä Eskilstuna haastajat. Ryhmä Tallinnan kuuluvat vuosina 1993 – 1995 syntyneet urheilijat. Ryhmä Eskilstunaan kuuluvat vuonna 1996 syntyneet ja vuonna 1997 syntyneet lajissaan Euroopan tilastoissa kymmenen parhaan joukkoon sijoittuneet urheilijat. Ryhmä Eskilstuna haastajiin kuuluvat muut leiritykseen kutsut saaneet vuonna 1997 syntyneet urheilijat."

- - - -

Sopimusurheilijoita   Nuorten maajoukkueryhmä

- - - -

Kisailijain yleisurheilijat kilpailuissa seuran 100-vuotisjuhlavuonna 2014
Katso.

- - - -

 

- - - -

Facebook Kisailijat

- - - -