Ajankohtaista

********************************

Piirileiri Piispalassa 4.-6.11.2022


Leiri on tarkoitettu 10-18 -sarjoissa hiihtäville. Leiriohjelma julkaistaan hieman myöhemmin, mutta nyt voit jo ilmoittautua tästä linkistä. Leirin vuorokausihinta on 52 €/ hlö ja 5 € latumaksu (pe-su). Ilmoittautumiset leirille pe 28.10.2022 mennessä. 

Valmentajina Milla Saari, Marika Aho, Pertti Huotari ja Miikka Kinnunen

Lisätietoja leiristä: Mika Paananen, mika@mumo.care

https://www.kshiihto.fi/ajankohtaista/piirileiri-piispalassa-4-6-11-2022/


Kilpailukauden 2022–2023 lisenssit myyntiin 20.5.2022

Uusi lisenssi- ja kilpailukausi alkaa 1.6.2022. Kauden 2022–2023 kilpailulisenssit, Skipassit ja FIS-koodit ovat lunastettavissa 20.5. alkaen Suomisportissa. Kauden 2021–2022 lisenssivakuutus säilyy katkeamatta voimassa, kun uuden lisenssin ja vakuutuksen maksaa kesäkuun aikana.

FIS-koodi kannattaa maksaa kesällä lisenssimaksun yhteydessä - näin varmistaa koodin säilymisen aktiivisena ilman katkoksia.

Kustannus Oy Juoksija tarjoaa Hiihto-lehteä normaalia edullisempaan vuosikertahintaan lisenssimaksun yhteydessä. Kun lehden maksaa heti kesällä, saa kaikki kesä-toukokuussa ilmestyvät numerot kotiinsa ajallaan.

Myös Hiihdon Valmentajakerhon ja Suksihuoltajakerhon sekä Mäkituomarikerhon jäsenyyden voi lunastaa 20.5. alkaen kaudelle 2022–2023.

**********

LUMIPÄIVÄT 2022

16.2.2022

Lumipäivät liikuttivat alakoululaisia ja lapsiperheitä

 Keuruun kaupungin vapaa-aikatoimi ja Kisailijoiden hiihtojaosto järjestivät liikuntapuistossa kaksipäiväisen koululaisten ja perheiden liikuntatapahtuman 15.–16.helmikuuta. Keuruulla tapahtumaa koordinoi Keuruun kaupungin vapaa-aikatoimiston Tino Kohonen.

Lasten Lumipäivät –tapahtuman järjestää vuosittain Suomen Hiihtoliitto yhdessä suomalaisten lumilajiseurojen, kuntien ja oppilaitosten kanssa.

Tiistaina liikuntapuistossa liikkuivat opettajiensa johdolla Pihlajaveden, Jukojärven Einari Vuorelan koulun ja Pohjoislahden alakoululaiset. Keskiviikkona olivat vuorossa Haapamäen oppilaat. Kahtena päivänä liikuntapuistossa seikkaili noin 180 alakoululaista

Rasteilla oli mahdollista ohjatusti tutustua suksicrossiin, mäkihyppyyn, tarkkuusheittoon suksilla, pelirastilla suksipalloiluun, curlingiin ja lumikenkäilyyn. Rastien jälkeen nautittiin eväät ja kisamakkarat.

Tiistai-iltana perheille järjestetyssä ”Suksisäpinät”-tapahtumassa oli alkuillan vesisateesta huolimatta noin 70 perheosallistujaa. 

Omatoimisilla rasteilla oli mahdollista laskea ajanotolla suksicrossrataa, laskea pulkkamäkeä, kokeilla ampumahiihtoammuntaa Kimmo Matomäen opastamana ja paistaa laavulla makkaraa.

Kisailijoiden kolmansissa sarjahiihdoissa 24.helmikuuta on mahdollista testata parantuneita taitoja. Tiistaina 22.helmikuuta ampumahiihtojaosto järjestää iltakilpailuna kansalliset ampumahiihdot, joissa kilpailevat Kisailijoiden ampumahiihdon nuorten SM-mitalistit.

TEKSTI JA VALOKUVAT/Matti Harju