Tulokset

Keuruun kaupunki ja Keuruun kisailijat kiittävät kaikkia kisaan osallistuneita. Mukaantulo palkittiin kauniilla kisasäällä ja mielestämme hyvällä jännittävällä kamppailulla voitosta. Vuosia Jyväskylän kammareissa ollut kiertopokaali saa uutta kiiltoa Jämsän kaupungissa. Laukaa oli vahva jälleen. Keuruu nousi pitkästä aikaa hienosti kärkisijoille joukkueellaan Mikael Niemelä, Markku Järvinen, Heli Peltola, Juha Koskinen, Marika Savukoski ja Matti Aalto. Merkkipäivän johdosta muistettu Koskinen nosti Keuruun kärkitaistoon ja taistelu Jyväskylän kanssa ratkesi 5. osuuden 3-rastin ohijuoksuun Keuruun eduksi.

Äänekoski (6.) ja Uurainen (7.) nostivat myös viimevuotista sijoitustaan. Puulaaki-sarjan voitti varmaankin historian nuorin joukkue: Keuruun Kisailijoiden Junioritiimi Samuli Peltola, Sanni Asuinmaa, Oskari Lahtinen, Laura Vertainen, Tuomas Peltola, Matti Mörsky.

Lopputulokset 

Lehdistötulokset 

Ratatulokset (hajonnoittain)

Kilpailukartta, kaikki rastit

Puulaakitulokset

Iltarastitulokset

Voittaja Jämsä Antti Anttonen, Merja Rantanen, Inka Nurminen, Taija Huuskonen, Marko Pitkänen, Kari Mäki
Kakkonen Laukaa Marko Kivelä, Petri Alavoittu, Anu ja Maiju Kovanen, Juha Lehtimäki, Jari Liuha
Kolmonen Keuruu Mikael Niemelä, Markku Järvinen, Heli Peltola, Juha Koskinen, Marika Savukoski, Matti Aalto
Keuruun kaupungin ja suunnistajien 50v huomiointi monien maakuntaosuuksien edustajalle Juha Koskiselle
  • MKS13.txt12 KB

    Maakuntasuunnistus 2013 lehdistötulokset

  • Väliajat radoittain. 1A ja 1B miesten 1. ja 6. osuuksilla. 4A ja 4B radat olivat käytössä 4 ja 5 osuuksilla. 2- ja 3-osuuksilla ei ollut hajontaa.