Valmennus ja leirit

Leiri 5.-6.12.21

Suunnistajien leirit: kesäsuunnistus 5.-6.12 Jämsässä (ilm. Pauli) ja hisu-porukka (ilm. Janne) Ylläksen kisojen yhteydessä. Mikäli Ylläksen kisoja ei ole niin siellä on harjoituksia ja jatkona maajoukkueen leiri. 

Keväleirin 2020 aika korvaantuu omatoimiharjoittelulla

Vätämme kokoontumisia. Tarjoamme maastoihin ratoja enimmäkseen iltarasti-omatoimisien ratojen muodossa.

Ikaalisten leirillä 2019 taitoharjoiteltiin

Tuttu paikka vetäjille ja uusi paikka uusille nuorille - se oli Ikaalisten kylpylän ympärillä oleva hämäläinen maasto. Kahden päivän harjoituspaketti oli startti alkavaan kesän ja kilpailuihin.

Oravapolkuviestissä 2015 kaikki voittivat kuten Jukolassakin


Torstaiaamuna alueen Oravapolkuleiri huipentui Keski-Suomen oravapolkuviestiin. Ennakkoveikkailuissa monella oli JRV suosikkina, olihan heillä ensiviikolla Bulgarian 16-vuotiaitten Em-kisoihin valittu Inka Nurminen avaajana. Keukilla oli kolme "virallista" ja yksi joukkue 4-os. RR-viestiin. Viidellä Keuki-suunnistajalla viestikokemus oli ensimmäinen, josta jokainen suoriutui erinomaisesti. Heti viestin avausosuudella hajonta ja ehkä ryhmässä turhan kovaksi muodostunut alkuvauhti aiheuttivat ykkösrastin kaartelua Keuki-avaajilla. Suunta1 ja JRV1 tulivat vaihtoon reilun minuutin johdossa seuraaviin. Keuki2:n Reetu  oli 4. ja Keuki1 Samuli oli 5. vaihdossa. Tuomas ja Helmi kuljettivat viestiä seuraavat RR-osuudet huolella ja niinpä Keuki1 pääsi Saran ankkuriosuudelle kuudentena.

JRV1 ja JRV 2 olivat 5.30 min karkumatkalla. Saran kanssa takaa-ajoon lähtivät JRV3:n Topias Mäki ja Suunta1:n Elsa Näpänkangas. Tytöt ottivat JRV2:n lähes 2min etumatkan kiinni ja Sara loppukirillään varmisti Keuki1:lle hopean.Kaikkien Keuki-joukkueiden suoritukset olivat hyviä ja tämänkin viestin jälkeen voi todeta; viestisuunnistusta opitaan ja siinä saa haastetta että kokemusta rohkeasti  osallistumalla.  Ja mukavaakin taisi olla. Keuki1 Samuli Peltola, Helmi Karkiainen, Tuomas Peltola ja Sara Leppäsalmi. Keuki2 Reetu Inkilä, Konsta Peltola, Hetaliina Karkiainen, Olavi Lahtinen. Keuki3. Oskari Lahtinen, Maija Inkilä, Elias Lahtinen, Mikael Järvinen. Rr-joukkue Aapo Inkilä, Johannes Lahtinen, Lauri Asuinmaa, Sanni Asuinmaa.

Tulossivulle

Treenit 2015

 

La 18.4 klo 15 Yhteislenkki Männistön kylätalon pihasta, juostaan Lintusyrjään purua ja polkuja ym.

to 23.4 klo 16 Kipinältä Jämsä-Jukolan suunnistusta

La 25.4. klo 12 Kipinän pihasta Jämsänkoskelle Sprintti-suunnistustukseen - HUOMAA MUUTOS - linkki tässä

Ti 28.4 Mänttään sprinttisuunnistukseen klo 16 Kipinän pihasta.

Vappuna Ikaalisten leiri

Helaviikonloppu ja 17.5. Harjoitusmaastoja ja Keurusrastit (Kartat Janne/majotustreenit, Pauli Teuvan porukan treenikartat)

20.5. Keurusrastien radoilla, iltarasteilla

Ti 2.6. Uurainen, Kangashäkki SM-maasto, Kipinältä klo 16 karttalinkki SM-kartan itäreuna

Pesävuoressa krepitettyjä ratoja, kysy Pauli Nokelainen

7.7. Tiistairastit Uurainen Kilpimäki SM-kartta

korjaus 21.7 (Ei 27.7.), Uurainen Sivillin uusi huippumaasto Hiirolan raviradan maasto

Lisätreeni tulossa Keurusrastien radoille, aika myöhemmin, rasteilla kuitunauhat

Ti 2.6. Uurainen, Kangashäkki SM-maasto, Kipinältä klo 16

Yhteiskyydeillä yllä olevat, ketä lähdössä.

Janne p. 050 5987 484

ORAVAPOLKULEIRI 2014

 

Keuki ykkönen tykitti k-s:n oravanpolkukilpailun voittoon Saarijärvellä

Upea oravanpolkuviikonloppu huipentui huippujännittävään viestiin, Keuki sai hienosti viivalle kolme omaa joukkuetta, sekä leirijoukkueisiin osallistuvat. Ajatuksissa oli, että kaikkien onnistuessa mitali on mahdollista, juttu mikä ei viimevuosina ole onnistunut Suunnan ulkopuolisilta joukkueilta. Lannevetisellä pellolla oli hieno urheilujuhla kun kaikkia kannustettiin viimeiseen maaliintuloon. Keuki-joukkueet I Reetu Inkilä, Sara Leppäsalmi, Konsta Peltola, Samuli Peltola. II Kulmala Topias, Inkilä Aapo, PeltolaTuomas, Mäkinen Minna. III Leinonen Katri, Inkilä Maija, Lahtinen Johannes, Lahtinen Oskari. Leirijoukkueissa Lahtinen Elias ja Lahtinen Olavi. Keuki kiittää Pullistusta järjestelyistä, ensivuonna isäntänä JRV Jämsässä.

 

Tulokset ja lisää kuvia tästä!

Viestikisan lähtö
KeuKi-nuorten ryhmäpotretti viestin jälkeen

TAITOLEIRI PIDETTIIN 3.5. - 5.5. HARTOLASSA

 

Sarin terveiset leiriltä:

Suunnistajat olivat leireilemässä Hartolassa 3.-5.5.2013. Paikalla oli parisenkymmentä suunnistajaa huoltajineen.  Leiri alkoi perjantaina illasta ja päättyi sunnuntaina puoliltapäivin. Majoituimme Linnahotellin leirimajoituksessa, jossa meistä huolehti LInnan emäntä Koskelan Päivi maittavilla ruoilla! Saimme hyviä neuvoja joka päivä Paulin junailemissa leiripalavereissa, Pikkubussien kimppakyytejä meille tarjosivat Timo Ahonen ja Minna Katainen.

Perjantaina aloitimme kokoontumisella hotellille, josta lähdimme yhdessä ensimmäiseen Jannen ja Valkosen Pasin junailemaan ja merkkaamaan "lähiharjoitukseen" Sysmän puolelle. Harjoituksessa oli haastetta sopeutua sekä maastoon että karttaan. Osalla rataa huono näkyväisyys teki harjoituksesta entistä haastavampaa! Mutta kaikki löysivät rastit ilman suurempia ongelmia ja suunnistaessa sitä aina oppii jotain uutta. Suurinosa suunnistajista näki myös aivan pienen hirvenvasan, joka makasi yhden rastivälin puolessavälissä. Illalla pääsimme vielä saunaan ja uimaan sekä syömään hotellilla.

Lauantaina vietimme päivän kahden suunnistusharjoituksen parissa Heinolassa. Harjoitukset olivat KLL:n tulevan järjestestäjän IHR:n ja Paulin junailemia ja merkkaamia, maasto mukavampaa ja kartta hyvä! Siellä kelpasi nuorten ja myös vanhempien juosta ja nauttia vastaan tulevista rasteista. Harjoituksissa oli myös videoseurantaa, kun Pauli ja Juhani olivat seuraamassa rastinottoja haastavissa paikoissa. He olivat hyvin tyytyväisiä nuorten kehittymiseen, ja ohjeiden vastaanottamiseen. Vaikka päivällä oli jo kaksi suunnistusharjoitusta, ei nuoria tarvinnut illalla kahdesti käskeä vielä sählyä pelaamaan.

Sunnuntaina kävimme yhden treenin Heinolassa. Vuorossa oli viuhkasuunnistus. Ensimmäinen rasti on suunnistuksen vaikein rasti, ja tässä harjoituksessa ensimmäistä rastiväliä saikin harjoitella useampaan otteeseen. Tarkoituksena oli lisäksi saada vähän kovavauhtisempaakin suunnistusta toiselta rastilta takaisin tullessa lähtöön. Maasto oli melko kivikkoista, mikä toi oman haasteensa vauhdin ylläpitoon. Muutenkin maasto oli sellaista, että kartanluvun kanssa sai olla tarkkana. Leiri päättyi ruokailuun sekä palaveriin hotellilla.

Kiitos leirin järjestäjille ja vetäjille mahtavasta leiristä! Näille leireille lähtee enemmän kuin mielissään, sillä tietää, että harjoitukset ja majoitus ovat hyviä sekä seura mitä mahtavinta!

kuvia http://milkaleppasalmi.kuvat.fi/kuvat/KeuKin+leiri+3.-5.5+HartolaHeinola/ salasana on keuki

- - - -