Ajanottokalusto muistilista toimitsijalle

Ajanottajalle ohjetta muistilistaksi:

- varustekori: puhdistusaineet suihkupullo ja desi/saippua, jossa kiinnitysrauta nippusiteellä, kasvomaski, teippi, emitit (myydään/vuokrataan 1 kierros) 

- tyhjä varustekori: lainaemitin palautusta varten 

- taitettava retkipöytä tietokoneelle

- taitettava luentajakkara lukijalle ja käsidesille

- akkulaatikko (ladattava) 

- tietokonelaukku laitteineen (kuittikirjoitinta ei käytetä) 

- lähtö- ja maalipukki (ratamestarikin voi pukit toimittaa seuraavalle ratamestarille kunhan ne ovat ajoissa keskiviikkona) - sijoitus väh. 5 m postilaatikoista ja maaliluennasta - toimitus jo viimeistään keskiviikkona klo 16 paikalleen, koska joku voi olla silloin lähdössä lähtöleimasimella ollakseen maalissa 17.30. 

Em. kosketeltavat laitteet suihkutetaan saippuasumuttimella klo 19.30 jälkeen. Kokonaan leimausluennan jakkara ja puhdistuspullo. Lähtö- ja maalileimasimen yläosat myös. 

Oma jakkara mukaan istuimeksi. Lisää pesuainetta suihkupulloon siten että siinä on sopivan paljon vettä.

Etäisyyksistä huolehdittava, lukijapöytää lähemmäksi ei ketään ole hyvä päästää. Käsidesiä on pakko käyttää luennassa. Ainoastaan Emitin ostajalle 35 e (vanhat) annetaan ostettu emit-kortti. Emikortit voi täpätä pois lainoista "Henkilörekisterin" sarakkeesta. Lainaemitin käyttäjä pudottaa tyhjänä olevaan varustekoriin korttinsa. Käytetyt kortit pestään suihkuttamalla (myös omat kädet ajoittain), eikä niitä kierrätetä saman illan aikana. Rahaa ei käsitellä kuin pakottavasti.