YLEISURHEILUKOULU KESÄLLÄ 2021

Keuruun keskusurheilukentällä

TORSTAISIN 10.6.-29.7.2020

klo 13.00-14.30

Urheilukouluun ovat tervetulleita kaikki v.2016-2009 syntyneet.

Osallistumismaksu:

Perheen ensimmäinen urheilija 40e, seuraavat saman perheen urheilijat 30e/urheilija. (ei koske talven 2020 urheilukoululaisia)


Mukaan mahtuu 40 nopeinta!

Urheilukoulupaikat täytetään ilmottautumisjärjestyksessä.

Ilmottautuminen/lisätietoa: keuki.yu@gmail.com

Ilmottautumisen yhteydessä kerro lapsen nimi, syntymäaika, mahdolliset allergiat/sairaudet sekä huoltajan yhteystiedot.


Yleisurheilu on edullinen urheilulaji, jossa urheilun harrastaminen ei ole kustannuskysymys. Keuruun kisailijat tukevat vähävaraisia perheitä.

Yleisurheilukoulu on perusliikuntataitojen eli juoksemisen, heittämisen ja hyppäämisen harjoitteluun sekä tasapainon ja ketteryyden kehittämiseen tähtäävää harrastustoimintaa 5-12 -vuotiaille lapsille. Säännöllisissä ja suunnitelluissa treeneissä liikunnan perustaitojen lisäksi lapsille opetetaan monia elämässä tarvittavia tunne- ja vuorovaikutustaitoja.

Yleisurheilukouluun pääsevät mukaan niin kilpaurheilua harrastavat kuin ne, jotka haluavat liikkua ja nauttia yleisurheilusta ilman numerolappua. Erityistä tukea tarvitsevat lapset ja nuoret voivat osallistua huoltajan arvion mukaan itsenäisesti tai tarvittaessa avustajansa kanssa. Muiden lajien urheilijoille yleisurheilu tarjoaa monipuolista lajitaitoharjoittelua tukevaa yleistaitoharjoittelua.

Ryhmien koko pidetään pienenä, ja noudatamme yleistä hygieniaa. Huomioimme paikallisen Koronatilanteen ja noudatamme valtion antamia Koronavirus-ohjeistuksia suunnitellen harjoitusten sisällöt niiden mukaan. Urheilukouluun on turvallista tulla.

Harjoituksiin parhaat varusteet ovat lenkkarit ja verryttelyasu. Ota mukaan myös vedellä täytetty juomapullo ja päähine.