Keurusrastit / AM-pitkä 2021

Kansallinen Am-pitkä juostaan uudella kartalla (Matti Peltola) Keuruun parhaissa maastoissa sunnuntaina 8.8. Edellisenä päivänä kilpaillaan Mäntän Eräpirkkojen huippuhienossa maastossa myös. Liikumme mahdollisesti tulevan arvokisakartan osilla.

Kilpailukeskus on erämään kukkanen, kilpailijat ja yleisö saanevat näkemistä myös 150 m päähän katsomorastin muodossa. Kuvia tulossa. Parkit alkavat n. 300-1000 metrin päässä maaston kilpailukeskuksesta.

Kilpailukeskus sijaitsee Haapamäentien ja vanhan Pihlajaveden hiekkatien välissä. Läpiajo tätä reittiä Haapamäeltä kohti pohjoista.

Majoitustietoa lisää .

Hotelli Keurusselkä auki, samoin Haapamäellä Veturipuisto.

Palkinnot

AM-mitaleita jaetaan H/D35 sarjoista ylöspäin siten, että jaetaan mitali vain voittajalle jos sarjassa on neljä osallistujaa tai vähemmän. Jos sarjassa on viisi tai useampi osallistuja niin jaetaan mitalit kolmelle
parhaalle. 

Kunniapalkinnot jaetaan pitkienmatkojenkilpailujen henkilökohtaisissa pääsarjoissa voittajille. Lahjakortin arvo on 50 €.

Kansallinen palkitaan pääsarjojen kunniapalkinnon lisäksi senhetkisen koronan jälkitilanteen mukaisen vaihtoehdon mukaan.