Kilpailunjohtajalta tulijoille

Haapamäen sivistyksen keskukseen

Kilpailukeskus on tarkastettu ja saamme nauttia kaupungin koulutoimen ja vapaa-aikatoimen palvelujen uusituista tiloista. Yhteiskoulu on uusittu, siellä on osa P-alueestamme sekä sateensuojaa auloissa pahemman sateen sattuessa. Lapsiperheet voivat ajaa kentän parkkiin Tavaratie 10:een.

Varsinainen kisakeskus toimii uusitulla urheilukentällä ja sen tukirakennuksella, jossa meillä käytössä 2 toimistoa, kahvio, sekä huoltotila tulospalvelulle. Kentän toimistoon pystytämme infon ja SPR ensiapupisteen. Joten kaikki palvelut on tapahtumapaikan ytimessä. Varatkaa mukaan retkijakkaraa ja varalta sateenvarjoa ja repun suojusta suojaksi sateen sattuessa. Peseytymisstilat ovat hyvät, mutta reppujen säilytystilaa rakennuksessa ei ole.

Ratamestari Lasse Myllyaho on vilauttanut sen verran pääsarjojen ratoja, että voimme varmasti jälleen kerran taata haastetta kovemmankin luokan suunnistajille. Mitään perusradastoa emme pääsarjoissa siis tule tarjoamaan, ne haastavat pääsarjoissa. Lasten ratojen puolella olemme satsanneet lasten ratojen tekemiseen ja kouluttautumiseen, siellä radoista huolehtii Juhani Kiltinen, Pauli Nokelaisen toimiessa valvojana.

Suunnistajankauppa palvelee myös kisapaikallamme.

Tervetuloa Tähtiseuran kilpailuun.

Janne Mörsky

järjestelytoimikunta psta