Tervetuloa Keuruun Kisailijoiden hiihtosivustolle.

MM-mestari Heikkisen haastattelua SM-kisan alla, kisat siirty ensilumille  14.-16.1.2022

Merkittävä yhteistyösopimus

Keuruun kisailijoiden/hiihto ja Vesileikkaus Oy:n sopimuksen allekirjoitus, joka ulottuu aina vuoteen 2021 asti. Sopimus on erittäin tärkeä seuralle, voidaksemme jatkaa hyvää työtä hiihtäjien/harrastajien hyväksi.

Vesileikkaus Oy:n Tj. Jori Antilan sekä myyntijohtaja Pasi Ruuskan kommentit: Haluamme olla tukemassa hiihtourheilua ja samalla saamme valtakunnallista näkyvyyttä. Hiihtäjien tavoitteena on menestyä, meillä on tavoitteena kasvaa yrityksenä.

Vasemmalla Vesileikkauksen myyntijohtaja Pasi Ruuska, kisailijoiden hiihtojohtaja Veikko Ahonen ja SVL toimitusjohtaja Jori Antila

Kuva/Matti Harju: 2021 nuorten SM-hiihtojen järjestelytoimi-kunnan pj Markku Puro (vas.) ja kilpailujohtaja Veikko Ahonen.

MEGA market tukemassa hiihtoa 

Hiihtojaoston nuorisotyö projektin ympärillä tapahtuu.       Erilaista kalustohankinta TÄHTIseura tukea saatiin mm. kuljetus peräkärryyn ja tähän hankintaan osaltaan vaikutti myötämielisesti MEGA market.  Kauppias Kari Ketola ja Veikko Ahonen hiihtojaostosta toteaa leppoisessa hengessä yhteistyön merkitystä- hyvää henkeä

Kuva Esko Soini

Lisenssit ohje - TÄRKEÄ

Pyydämme jokaista kilpailuihin osallistuvaa ja junnujen vanhempia rekisteröitymään suomisport.fi liikkujaksi. Lapsien osalta sen voi tehdä vanhempi myös tukihenkilönä. Vanhemmat voivat sen jälkeen rekisteröidä lapset alleen. Em. jälkeen seura pystyy maksamaan lisenssin. Ohjeet tästä linkistä.

Lasten hiihdot 2021

ke 20.1. 17.30 Jäähalli

ke 3.2.   17.30 Jäähalli