Tervetuloa Keuruun Kisailijoiden hiihtosivustolle.

12. Keuruun Yömaraton 5.7.2024. 

Sivut päivitetty, kts. vasen palkki

Lasten Lumipäivät 2023 kokosivat kahtena päivänä reilu 300 lasta.

Kuva: Esko Koivula

Onni panostaa todella kovaa tulevaan kisakauteen 2024

************************************************

Merkittävä yhteistyösopimus

Keuruun kisailijoiden hiihtojaoston ja Suomen Vesileikkaus Oy:n vuosia jatkuneen erinomaisen yhteistyön kunniaksi kirjoitettiin jatkosopimus toimintavuosiksi 2022-2024.

Kuvassa kisailijoiden hiihtojohtaja Veikko Ahonen ja SVL toimitusjohtaja Jori Antila.

************************************************

MEGAMARKET tukemassa hiihtoa 

 Hiihtojaoston nuorisotyö projektin ympärillä tapahtuu.                        Erilaista kalustohankinta TÄHTIseura tukea saatiin mm. kuljetus-  peräkärryyn ja tähän hankintaan osaltaan vaikutti myötämielisesti Megamarket.  Kauppias Kari Ketola ja Veikko Ahonen hiihtojaostosta toteaa leppoisessa hengessä yhteistyön merkitystä- "hyvää henkeä".

Kuva Esko Soini

************************************************

LISENSSIT OHJE.

Kilpailukauden 2022–2023 lisenssit myyntiin 20.5.2022

Uusi lisenssi- ja kilpailukausi alkaa 1.6.2022. Kauden 2022–2023 kilpailulisenssit, Skipassit ja FIS-koodit ovat lunastettavissa 20.5. alkaen Suomisportissa. Kauden 2021–2022 lisenssivakuutus säilyy katkeamatta voimassa, kun uuden lisenssin ja vakuutuksen maksaa kesäkuun aikana.

FIS-koodi kannattaa maksaa kesällä lisenssimaksun yhteydessä - näin varmistaa koodin säilymisen aktiivisena ilman katkoksia.

Kustannus Oy Juoksija tarjoaa Hiihto-lehteä normaalia edullisempaan vuosikertahintaan lisenssimaksun yhteydessä. Kun lehden maksaa heti kesällä, saa kaikki kesä-toukokuussa ilmestyvät numerot kotiinsa ajallaan.

Myös Hiihdon Valmentajakerhon ja Suksihuoltajakerhon sekä Mäkituomarikerhon jäsenyyden voi lunastaa 20.5. alkaen kaudelle 2022–2023.

TÄRKEÄÄ!

Pyydämme jokaista kilpailuihin osallistuvaa ja junnujen vanhempia rekisteröitymään suomisport.fi liikkujaksi. Lapsien osalta sen voi tehdä vanhempi myös tukihenkilönä. Vanhemmat voivat sen jälkeen rekisteröidä lapset alleen. Em. jälkeen seura pystyy maksamaan lisenssin.                                         Ohjeet tästä linkistä.

************************************************