Pyhäjärven SM - hiihdoista majoitus asiaa

Majoitus mökki vapautui Emolahdesta, soita 040 1810750

Kisakeskuksen läheisyydestä

  • PK_hiihtoa_2021.pdf 255 KB
    Harjun Matin juttu hiihtokilpailujen tilanteesta Keski-Suomessa 14.1.
Vainio Martin muistaminen merkkipäiväänsä liittyen. Kuvassa Martti Vainio, Esa Palmen, Veikko Ahonen, Markku Puro.

Etusivu KISAILIJAT hiihto

Ja HIIHTOKOULU jatkuu keskiviikkoisin

SARJAHIIHDOT, seuraa ilmoittelua  Nettisivumme  /S-K 

2. Tiistaina    9.2. klo 18.00   Liikuntapuisto

3. Tiistaina    2.3. klo 18.00   Liikuntapuisto

Sarjahiihto Tähän päivitämmme muutokset tammi-helmikuun osalta  

Lähdöt nuorimmista sarjoista alkaen ja paikanpäällä ilmoittautuminen 17.30. Voit myös lähettää ennakkoilmoittautumisen tästä ilmoittaumislomakkeesta viimeistään kisapäivänä klo 16.30.

 Juttu ja tulokset 2021 nappulahiihdosta.

Nappulahiihdot 2021 Jäähallilla

Korona kurittaa kisakalenteria 

SM-nuorten hiihtojen 2021 järjestelytoimikunta kokoontui ja sai todeta pitkän listan siirtoja ja jopa peruutuksia helmikuulle saakka. Omien 23.1. piirikunnallisten pitämistä turvallisesti edelleen toivotaan, jollei päälle osu siirrettyjä isompia tapahtumia. Nuorten SM-hiihdot ovat maaliskuun ohjelmassa. Lue Matti Harjun yhteeenveto.

Nuorten SM-hiihtojen pääsihteeri Jonna Haapamäki-Syrjälä on maastohiihdon kansainvälisen FIS-tason tekninen asiantuntija
Lumitykitys alkoi liikuntapuistossa tiistaina 8.joulukuuta.

Keski-Suomen Hiihdon vuosikokous valitsi Jonna Haapamäki-Syrjälän uudelleen ja uudisti Maakuntaviestiä

Lue Matti Harjun raportti tästä. Emil Helander voi edustaa Kisailijoita nyt Maakuntahiihdoissa uusin säännöin, joka sallii yhden ulkopaikkakuntalaisen urheilijan, joka kuitenkin edustaa paikkakunnan seuraa.

Keuruun Kisailijat-hiihto ja SM-hiihdot 2021 joulukauden avauksessa Keuruun keskusaukiolla 

Palkitsemisjuhla Keurusselässä

Katso juttu ja kuvat hiihdon 2020 juhlasta

ALFED KORDELININ SÄÄTIÖN urheilun tuki-rahasto myönsi Hiihtoliitton anomuksesta Veikolle  pitkästä työstä hiihdon hyväksi (50v.)

Merkittävä yhteistyösopimus

Keuruun kisailijoiden/hiihto ja Vesileikkaus Oy:n sopimuksen allekirjoitus, joka ulottuu aina vuoteen 2021 asti. Sopimus on erittäin tärkeä seuralle, voidaksemme jatkaa hyvää työtä hiihtäjien/harrastajien hyväksi.

Vesileikkaus Oy:n Tj. Jori Antilan sekä myyntijohtaja Pasi Ruuskan kommentit: Haluamme olla tukemassa hiihtourheilua ja samalla saamme valtakunnallista näkyvyyttä. Hiihtäjien tavoitteena on menestyä, meillä on tavoitteena kasvaa yrityksenä.

Vasemmalla Vesileikkauksen myyntijohtaja Pasi Ruuska, kisailijoiden hiihtojohtaja Veikko Ahonen ja SVL toimitusjohtaja Jori Antila

SM-2020-21 järjestelytoimikunta kokoontui liikuntapuistoon miettimään kilpailuputkea kokonaisuutena.


Kuva/Matti Harju: 2021 nuorten SM-hiihtojen järjestelytoimi-kunnan pj Markku Puro (vas.) ja kilpailujohtaja Veikko Ahonen.

Nuorten SM-hiihdot Keuruulla vuonna 2021

Hiihtoväki valmistautuu jo tulevaan kilpailukauteen. Talven 2019–2020 maastohiihdon kilpailukalenteri on ilmestynyt syyskuun lopulla Hiihtoliiton nettisivulle.

Hiihtoliitto on myöntänyt nuorten SM-hiihdot talvella 2021 Vuokattisport Clubille ja. Keuruun Kisailijoille. Keuruun kisat ovat todennäköisesti maaliskuussa. Kilpailijoita on ollut 17–23-vuotiaiden sarjoissa päivittäin noin 370. 

Hiihtojaosto nimesi keskiviikkoillan (25.9.) kokouksessaan kisojen järjestelytoimikunnan, jonka puheenjohtajana toimii Markku Puro. Veikko Ahonen on totuttuun tapaan kilpailujohtajana ja Jonna Haapamäki –Syrjälä pääsihteerinä. Kisaisäntänä on Martti Vainio.

Kisailijoiden liikuntapuiston SM-kisaputki alkoi vuonna 2001 nuorten SM-hiihdoilla. SM-tasolla ovat nuoret kilpailleet Keuruulla kolme ja yleiset sarjat neljä kertaa. Viimeksi yleisen sarjan SM-hiihdot olivat Keuruulla talvella 2017.

Keurusselän liikuntapuistossa järjestetään NSM-esikisoina kaksipäiväiset 68. Keuruun FIS-hiihdot 4.-5.tammikuuta. Lauantaina ovat ohjelmassa 18-, 20- ja yleisen sarjan sprintit vapaalla hiihtotavalla ja sunnuntaina väliaikalähtöiset perinteisen hiihtotavan kilpailut. Keuruun kisat ovat myös U18-sarjan Pohjoismaiden mestaruushiihtojen tarkkailukilpailut. Keski-Suomen talven kilpailukausi avataan Äänekoskella Huiman kansallisissa kisoissa 28.joulukuuta.

Sääntökauden 2016–2020 viimeinen Keski-Suomen 73.maakuntaviesti hiihdetään Konnevedellä lauantaina 25.tammikuuta. Viestin varapäivä on 22.helmikuuta. Ski Jyväskylä isännöi nuorten SM-hiihdot Vaajakoskella 21.–22.maaliskuuta.

Suomen cupin avaus nähdään televisiosta Vuokatista 2.-3.marraskuuta. Arvokisoissa on ensi talvena maailmancupiin keskittyvä välivuosi. Ruka avaa maailmancupin 29.11.–1.12.2019.

TEKSTI JA VALOKUVA/ MATTI HARJU 25.9.2019

 MEGA market tukemassa hiihtoa 

Hiihtojaoston nuorisotyö projektin ympärillä tapahtuu.       Erilaista kalustohankinta TÄHTIseura tukea saatiin mm. kuljetus peräkärryyn ja tähän hankintaan osaltaan vaikutti myötämielisesti MAGA market.  Kauppias Kari Ketola ja Veikko Ahonen hiihtojaostosta toteaa leppoisessa hengessä yhteistyön merkitystä- hyvää henkeä

Kuva Esko Soini

Keuruun Kisailijat hiihto sai Tähtiseura-tunnuksen

Suomen Hiihtoliiton kolmipäiväiset vuotuiset seuraneuvottelupäivät oli tällä kertaa Jyväskylässä.

Ohjelma koostui lähinnä ajankohtaisista asioista, mutta esillä oli voimakkaasti strategia uudistus liitossa ryhmätöinä.

Tilaisuudessa jaettiin la 28.4.2018 Hiihtoliiton Tähtiseura tunnukset ja niinkuin jo aijemmin kerrottiin niin kisailijoiden hiihto on läpäissyt testit.

Kisailijat oli valtakunnan seuraluokittelussa sijalla 44. Seuroja pääsi luokittelupisteille 331.

Lisenssit ohje - TÄRKEÄ

Pyydämme jokaista kilpailuihin osallistuvaa ja junnujen vanhempia rekisteröitymään suomisport.fi liikkujaksi. Lapsien osalta sen voi tehdä vanhempi myös tukihenkilönä. Vanhemmat voivat sen jälkeen rekisteröidä lapset alleen. Em. jälkeen seura pystyy maksamaan lisenssin. Ohjeet tästä linkistä.

YouTube-videon näyttäminen ei onnistunut. Tarkista markkinointievästeiden hyväksyminen ja selaimen yksityisyysasetukset.

Lasten hiihdot 2021

ke 20.1. 17.30 Jäähalli

ke 3.2.   17.30 Jäähalli