Tervetuloa Keuruun Kisailijoiden hiihtosivustolle.

**************************************

SM-kisatoimitsijoille kiitoskahvit

Keuruun Kisailijoiden hiihtojaosto tarjosi perjantai-iltana 22. huhtikuuta Hotelli Keurusselässä hiihtokauden päätöksenä kiitoskahvit SM-kisatoimitsijoilleen ja yhteistyökumppaneilleen. Nuorten SM-hiihdot kilpailtiin Keurusselän liikuntapuistossa 14.–16.tammikuuta noin 400 kilpailijan voimin.

Järjestelytoimikunnan puheenjohtaja Markku Puro kiitti toimitsijoita ja yhteistyökumppaneita kisojen onnistumisesta.

Hiihtojaoston puheenjohtaja Veikko Ahonen esitti kuvakoosteen nuorten SM-kisaprojektin järjestelyjen eri vaiheista.

Kisailijoiden Onni Mäkelä palkittiin maaliskuun Puijon nuorten SM-hiihtojen perinteisen hiihtotavan M20-sarjan 30 kilometrin hopeamitalista. Vetelistä kotoisin oleva Mäkelä (s.2002) kirjoitti vuosi sitten ylioppilaaksi.

– Suoritin varusmiespalveluksen Kainuun Prikaatissa viime kesäkuusta joulukuuhun ja nyt mietin opiskelupaikkaa, Mäkelä kaavaili.

Onni Mäkelä päätti hiihtokautensa 8.huhtikuuta Muonion Lapponia-hiihtoon, jonka 190 kilometrin vapaan hiihtotavan yhteistuloksissa hän oli kahdeksas 150 mieshiihtäjän seurassa.

Veikko Ahonen muistutti, että hiihtojaoston seuratyö jatkuu Keuruun 10. Yömaratonilla 8. heinäkuuta ja Keurusselän syyshölkällä 3.syyskuuta.

 TEKSTI ja kuvat Matti Harju

Kuva1) Onni Mäkelä palkittiin maaliskuun Kuopion nuorten SM-hiihtojen M20-sarjan 30 kilometrin yhteislähtökilpailun hopeamitalista.

Kuva 2) Markku Puro vastaanotti Keuruun kaupungille SM-kisojen kiitostaulun. Jakajina hiihtojaoston puheenjohtaja Veikko Ahonen ja sihteeri Anna-Liisa Viitanen.

************************************************

Merkittävä yhteistyösopimus

Keuruun kisailijoiden/hiihto ja Vesileikkaus Oy:n sopimuksen allekirjoitus, joka ulottuu aina vuoteen 2021 asti. Sopimus on erittäin tärkeä seuralle, voidaksemme jatkaa hyvää työtä hiihtäjien/harrastajien hyväksi.

Vesileikkaus Oy:n Tj. Jori Antilan sekä myyntijohtaja Pasi Ruuskan kommentit: "Haluamme olla tukemassa hiihtourheilua ja samalla saamme valtakunnallista näkyvyyttä. Hiihtäjien tavoitteena on menestyä, meillä on tavoitteena kasvaa yrityksenä."

Vasemmalla Vesileikkauksen myyntijohtaja Pasi Ruuska, kisailijoiden hiihtojohtaja Veikko Ahonen ja SVL toimitusjohtaja Jori Antila

************************************************

MEGAMARKET tukemassa hiihtoa 

 Hiihtojaoston nuorisotyö projektin ympärillä tapahtuu.                        Erilaista kalustohankinta TÄHTIseura tukea saatiin mm. kuljetus-  peräkärryyn ja tähän hankintaan osaltaan vaikutti myötämielisesti Megamarket.  Kauppias Kari Ketola ja Veikko Ahonen hiihtojaostosta toteaa leppoisessa hengessä yhteistyön merkitystä- "hyvää henkeä".

Kuva Esko Soini

************************************************

LISENSSIT OHJE.

Kilpailukauden 2022–2023 lisenssit myyntiin 20.5.2022

Uusi lisenssi- ja kilpailukausi alkaa 1.6.2022. Kauden 2022–2023 kilpailulisenssit, Skipassit ja FIS-koodit ovat lunastettavissa 20.5. alkaen Suomisportissa. Kauden 2021–2022 lisenssivakuutus säilyy katkeamatta voimassa, kun uuden lisenssin ja vakuutuksen maksaa kesäkuun aikana.

FIS-koodi kannattaa maksaa kesällä lisenssimaksun yhteydessä - näin varmistaa koodin säilymisen aktiivisena ilman katkoksia.

Kustannus Oy Juoksija tarjoaa Hiihto-lehteä normaalia edullisempaan vuosikertahintaan lisenssimaksun yhteydessä. Kun lehden maksaa heti kesällä, saa kaikki kesä-toukokuussa ilmestyvät numerot kotiinsa ajallaan.

Myös Hiihdon Valmentajakerhon ja Suksihuoltajakerhon sekä Mäkituomarikerhon jäsenyyden voi lunastaa 20.5. alkaen kaudelle 2022–2023.

TÄRKEÄÄ!

Pyydämme jokaista kilpailuihin osallistuvaa ja junnujen vanhempia rekisteröitymään suomisport.fi liikkujaksi. Lapsien osalta sen voi tehdä vanhempi myös tukihenkilönä. Vanhemmat voivat sen jälkeen rekisteröidä lapset alleen. Em. jälkeen seura pystyy maksamaan lisenssin.                                         Ohjeet tästä linkistä.

************************************************

Lasten hiihdot 2021

ke 20.1. 17.30 Jäähalli

ke 3.2.   17.30 Jäähalli