Viimeiset talven 2021 nappulahiihdot hiihdetty 

Lue juttu

MM-mestari Heikkisen haastattelua SM-kisan alla, valitettavasti kisat siirty ensilumille

MM-hopea 10 v jälkeen Suomen pojille

Lauantaina 13.helmikuuta M20-sarjan 4x 5 kilometrin viestissä (2P+2V) Suomen nelikko Niilo Moilanen, Niko Anttola, Eemil Helander ja Alexander Ståhlberg hiihti tiukan ankkuriosuuden taistelun jälkeen hopeaa Norjan jälkeen. Pronssimitalisti oli Italia.

Lue koko juttu Kisailijoiden Emil Helanderin kisamenestyksestä.

 Juttu ja tulokset 2021 nappulahiihdosta.

Nappulahiihdot 2021 Jäähallilla
Vainio Martin muistaminen merkkipäiväänsä liittyen. Kuvassa Martti Vainio, Esa Palmen, Veikko Ahonen, Markku Puro.

Korona kurittaa kisakalenteria 

SM-nuorten hiihtojen 2021 järjestelytoimikunta kokoontui ja sai todeta pitkän listan siirtoja ja jopa peruutuksia helmikuulle saakka. Omien 23.1. piirikunnallisten pitämistä turvallisesti edelleen toivotaan, jollei päälle osu siirrettyjä isompia tapahtumia. Nuorten SM-hiihdot ovat maaliskuun ohjelmassa. Lue Matti Harjun yhteeenveto.

Palkitsemisjuhla Keurusselässä

Katso juttu ja kuvat hiihdon 2020 juhlasta

ALFED KORDELININ SÄÄTIÖN urheilun tuki-rahasto myönsi Hiihtoliitton anomuksesta Veikolle  pitkästä työstä hiihdon hyväksi (50v.)

Merkittävä yhteistyösopimus

Keuruun kisailijoiden/hiihto ja Vesileikkaus Oy:n sopimuksen allekirjoitus, joka ulottuu aina vuoteen 2021 asti. Sopimus on erittäin tärkeä seuralle, voidaksemme jatkaa hyvää työtä hiihtäjien/harrastajien hyväksi.

Vesileikkaus Oy:n Tj. Jori Antilan sekä myyntijohtaja Pasi Ruuskan kommentit: Haluamme olla tukemassa hiihtourheilua ja samalla saamme valtakunnallista näkyvyyttä. Hiihtäjien tavoitteena on menestyä, meillä on tavoitteena kasvaa yrityksenä.

Vasemmalla Vesileikkauksen myyntijohtaja Pasi Ruuska, kisailijoiden hiihtojohtaja Veikko Ahonen ja SVL toimitusjohtaja Jori Antila

SM-2020-21 järjestelytoimikunta kokoontui liikuntapuistoon miettimään kilpailuputkea kokonaisuutena.


Kuva/Matti Harju: 2021 nuorten SM-hiihtojen järjestelytoimi-kunnan pj Markku Puro (vas.) ja kilpailujohtaja Veikko Ahonen.

 MEGA market tukemassa hiihtoa 

Hiihtojaoston nuorisotyö projektin ympärillä tapahtuu.       Erilaista kalustohankinta TÄHTIseura tukea saatiin mm. kuljetus peräkärryyn ja tähän hankintaan osaltaan vaikutti myötämielisesti MAGA market.  Kauppias Kari Ketola ja Veikko Ahonen hiihtojaostosta toteaa leppoisessa hengessä yhteistyön merkitystä- hyvää henkeä

Kuva Esko Soini

Keuruun Kisailijat hiihto sai Tähtiseura-tunnuksen

Suomen Hiihtoliiton kolmipäiväiset vuotuiset seuraneuvottelupäivät oli tällä kertaa Jyväskylässä.

Ohjelma koostui lähinnä ajankohtaisista asioista, mutta esillä oli voimakkaasti strategia uudistus liitossa ryhmätöinä.

Tilaisuudessa jaettiin la 28.4.2018 Hiihtoliiton Tähtiseura tunnukset ja niinkuin jo aijemmin kerrottiin niin kisailijoiden hiihto on läpäissyt testit.

Kisailijat oli valtakunnan seuraluokittelussa sijalla 44. Seuroja pääsi luokittelupisteille 331.

Lisenssit ohje - TÄRKEÄ

Pyydämme jokaista kilpailuihin osallistuvaa ja junnujen vanhempia rekisteröitymään suomisport.fi liikkujaksi. Lapsien osalta sen voi tehdä vanhempi myös tukihenkilönä. Vanhemmat voivat sen jälkeen rekisteröidä lapset alleen. Em. jälkeen seura pystyy maksamaan lisenssin. Ohjeet tästä linkistä.

Lasten hiihdot 2021

ke 20.1. 17.30 Jäähalli

ke 3.2.   17.30 Jäähalli