Ampumahiihto

Nuorten MM-katsastukset 31.1.2021

Nuorten MM-katsastukset olivat 30-31.1.2021 Hälvälässä siten, että lauantain kilpailuista vastasti Lahden Hiihtoseura ja sunnuntain kilpailuista Hollolan Urheilijat. Koronan vuoksi kilpailuissa oli eritysjärjestelyjä ja ne olivat vain sarjoille M/N 19, 22 ja NYL/MYL sarjoille. Kisoissa oli mukana edustusjoukkueita lukuunottamatta sarjojen kovinta kärkeä.

Kilpailuissa oli mukana Kisailijoiden Inka Remes, joka onnistui hyvin lauantain pikamatkalla. Inka oli N19 sarjassa 8:s ja ainoa nolla-ampuja sarjassaan. Sunnuntain normaalimatkalla ammunta ei aivan onnistunut ja harmittavasti sakkominuutit pudottivat sijoitusta. Kuten ampumahiihdon jälkipeliin kuuluu, kympin sakkiin olisi mahtunut muutamia sakkoja vähemmällä.

Inka Remes Hälvälän komeissa talvimaisemissa. Kuva Sami Remes

Ampumahiihtojaoston kauden päättäjäiset ja uuden aloitus

Ampumahiihtojaosto nautti perinteisesti joulupuuroa ja palkitsi edellisen kilpailukauden urheilijoita ja keskusteli tulevan kauden tapahtumista. Tilaisuus pidettiin rajoitetulla henkilömäärällä ajankohtaisten koronamääräysten mukaisesti Liikuntapuistossa.

Alla kuvia tilaisuudesta.

Ajankohtaisesti varustautuneita osallistujia, maskeista huolimatta taitavat olla vielä helposti tunnistettavia? (Reijo, Kari, Kimmo) Kuva Matti Harju
Inka ja Arttu palkittiin tarvikehankintoihin käytettävillä stipendeillä aktiivisesta ja tavoitteellisesta harrastuksesta ja menestyksestä kilpailuissa. Kuva Matti Harju
Inkan SM-mitalikakku ampumajuoksuista 2020. Ravintola Opus oli loihtinut todella kauniin ja maistuvan kakun. Kuva Kimmo Matomäki

Arttu Remes hienosti hopealle GP-kisoissa Kontiolahdella

Kilpailukausi alkoi hienosti, kun Arttu Remes sai hopeaa Kontiolahden kansainvälisissä ampumahiihdon GP-kisoissa lauantaina 14.11.2020 sarjassa M15.  Sunnuntain normaalimatkalla Arttu oli neljäs. Inka Remes oli molemmilla matkoilla 8:s sarjassa N19.

Tästä on hyvä jatkaa kilpailukautta!

Ampumajuoksun SM  2020 pronssia Inkalle

Ampumajuoksun SM -kilpailuissa 2020 Kontiolahdella Inka Remes jatkoi hyviä kilpailuja ja oli pronssilla normaalimatkalla. 
Onnea Inka! 

Kisailijoiden toinen edustaja - samassa sarjassa - Iiris Helander oli hienosti viides nopeimmalla juoksuajalla. Myös Arttu Remes onnistui hyvin varsinkin pikamatkalla, 6 sija puhtaalla ammunnalla tiukassa 26 kilpailijan M13 -sarjassa. 

Ampumajuoksun SM2020 normaalimatkan N17 palkintokolmikko: 1. Anni Hyvärinen Orimattilan Jymy, 2. Saara Mattila Halikon Hakoniskat, 3. Inka Remes Keuruun Kisailijat (kuva Kirsi Tolvanen).

Harjoittelu liikuntapuiston ampumaradalla

Ampumarata on käytettävissä harjoitteluun. Taulujen valaistuksen saa päälle lukitusta huoltokopista, jossa on myös pahvitauluja, kumimattoja ja ampumatukia. Koppi pidetään lukittuna, mutta jos lajiharjoitteluun on kiinnostusta, niin ota yhteyttä.

Samalla alueella harjoittelee mm. jousiampujia ja agility-harrastajia ja heillä on raskaita hankalasti siirrettäviä varustuksia. Ampumataulut 1-5 pidetään kuitenkin aina vapaana harjoittelua varten. Varmista ampumapaikan tilanvaraus (voi olla muitakin tapahtumia) Keuruun kaupungin Julius-varauskalenterista.

Seuraan liittyminen ja jäsenyys

Tästä linkistä löytyy ohjeet jäseneksi liittymiseen.

Henkilön, joka saa seuralta palveluja tai etua, tulee olla seuran jäsen.
Jäsenmaksun tulot siirtyvät koko seuran hallintokuluihin.