Ampumahiihto

Ampumajuoksun SM  2020 pronssia Inkalle

Ampumajuoksun SM -kilpailuissa 2020 Kontiolahdella Inka Remes jatkoi hyviä kilpailuja ja oli pronssilla normaalimatkalla. 
Onnea Inka! 

Kisailijoiden toinen edustaja - samassa sarjassa - Iiris Helander oli hienosti viides nopeimmalla juoksuajalla. Myös Arttu Remes onnistui hyvin varsinkin pikamatkalla, 6 sija puhtaalla ammunnalla tiukassa 26 kilpailijan M13 -sarjassa. 

Ampumajuoksun SM2020 normaalimatkan N17 palkintokolmikko: 1. Anni Hyvärinen Orimattilan Jymy, 2. Saara Mattila Halikon Hakoniskat, 3. Inka Remes Keuruun Kisailijat (kuva Kirsi Tolvanen).

Harjoittelu liikuntapuiston ampumaradalla

Ampumarata on käytettävissä harjoitteluun. Taulujen valaistuksen saa päälle lukitusta huoltokopista, jossa on myös pahvitauluja, kumimattoja ja ampumatukia. Koppi pidetään lukittuna, mutta jos lajiharjoitteluun on kiinnostusta, niin ota yhteyttä.

Samalla alueella harjoittelee mm. jousiampujia ja agility-harrastajia ja heillä on raskaita hankalasti siirrettäviä varustuksia. Ampumataulut 1-5 pidetään kuitenkin aina vapaana harjoittelua varten. Varmista ampumapaikan tilanvaraus (voi olla muitakin tapahtumia) Keuruun kaupungin Julius-varauskalenterista.

Seuraan liittyminen ja jäsenyys

Tästä linkistä löytyy ohjeet jäseneksi liittymiseen.

Henkilön, joka saa seuralta palveluja tai etua, tulee olla seuran jäsen.
Jäsenmaksun tulot siirtyvät koko seuran hallintokuluihin.