Suunnistus

Hirvenajoa tarjolla

Katso v. 2020 ohjelma - toimeksiantajamme suunnitelman pohjalta

Syyslomaviikoilla rasteja tarjolla mm Montosmäellä

Palvelemme samalla sekä Hotellin ja muiden majoittujien toiveita sekä samalla kotiväkeä Keuruulla. Rastiriemua tulossa vaihtoehdoin: suunnistajille vinkkaamme valmiita kiintorastiverkostoja, hotellille sprinttirata (jota muutkin Keuruulta voivat käydä), ehkä syyslomaviikon vaellus-suunnistusreittiäkin voitaisiin haluttaessa tehdä.

Omatoimirastit jatkunevat ensi vuonna

Viimeisille Omatoimi-rasteille pääsee vielä 20.9 asti. Postilaatikot ovat Maastoliikuntakeskuksen Sompalan eteläpäässä. Sieltä saat kartan. 


Anna palautetta omatoimirasteista 2020

Anna nyt palautetta Omatoimirasteista ja vaikka niiden radoista.

Kuntorastien Kausikortin tai karttamaksuja voit suorittaa tähän tulevaan tilaus- ja maksulinkkiin.

Mukaan Suunnistuksen tapahtumiin v. 2020

Harrastetoimintaan pääset mukaan kevät-kesälltä iltarastien lasten ja nuorten suunnistukoulun kautta. Iltarastien järjestäjät järjestävät opastusta suunnistaen mukana myös aikuisille, kun pyydät opastusta. Pääset mukaan kilpailutapahtumiin hankkimalla lisenssin Suomisportista ja rekisteröitymällä Suunnistusliiton Irma-palveluun. Siellä pääset ilmoittautumaan kilpailukalenterin tapahtumiin oma-aloitteisesti. Lisätietoja Janne Mörsky 050 5987 484. Voit myös jättää yhteydenottopyynnön, jos tarvitset tukea harrastustoimintaan tulemiseksi ilmoittamalla siitä tällä lomakkeella palautteessa tai em. puhelimeen.

Alle 14 v. Oravapolkutoiminta iltarasteilla toukokuussa. Kuntoa pääsee kohottamaan jo maaliskuussa korttelirasteilla. Seuraa Suur-Keuruu.

- - - -

KILPAILUKAUSI VAIHTUU TAMMIKUUSSA - HUOLEHDI MYÖS SPORTTIVAKUUTUKSESTASI

Vakuutusvelvollisuus on urheilijalla. Voit ostaa Sporttiturva-vakuutuksen Suomisportissa https://info.suomisport.fi/ tai erikseen vakuutusyhtiöltä, mitä suosittelemme silloin kun harrastat usempaa lajia.

Rekisteröinti Suomisportissa tapahtuu Liikkujana, jolla voi olla lisenssejä ja vakuutuksia. Suomisportissa seuran jäsentietoja ei ole, koska ne hoidetaan eri järjestelmällä. Suomisportissa oman lajiliiton vakuutusmaksun kausi alkaa aina tammikuusta kestäen seuraavan loppuun ja takautuvasti tammikuun loppuun, jos maksu on suoritettu tammikuun aikana.

Jukola juostu!

Kiitos viestinviejille. Ensi vuonna sitten Rovaniemen Napapiiri-Jukolassa nautiskellaan yöttömän yön tunnelmasta.

Jukolan sivuille tästä

MM-hiihtosuunnistus Piteå

MM-viestipronssia tuli. Parhaat sijoitukset olivat Milkalla 9. ja 12. sijan paikkeilla, mutta ne ovat olleet suomalaissijoituksista toiseksi parhaita. Myös Peltolan Samuli omassa 20-sarjassa samoilla sijoilla.

SUUNNISTUSTILASTOT 2018 (VALTAKUNNAN TASO)

Seuran tilasto v. 2018

Lisenssit v. 2018 ostetaan Suomisportin kautta 4.1. alkaen

Useiden lajiliittojen lisenssihankinta on siirtynyt Suomisport-palveluun. Näin ainakin suunnistus ja hiihtolajien osalta. Kaikkien lisenssin hankkivien suunnistajien on rekisteröidyttävä käyttäjiksi Suomisportiin. Lasten vanhemmat voivat tehdä rekisteröitymisen. Seuramme maksaa alle 14-v sarjojen lisenssit vakuutuksineen. Tätä vanhemmat suunnistajat maksavat oman lisenssinsä Suomisportissa itse, kun ovat ensin rekisteröityneet. Käyttäjillä täytyy olla toistaiseksi myös käyttäjä-tiedot Irma-palvelussa, jota varsinaisesti käytetään ilmoittaumisten yhteydessä. Myös Irmassa oleva edustusseuratieto on ratkaisevin, jos tiedot eroavat järjestelmissä. Vanhoille lisenssinhaltijoilla lisenssi on voimassa takautuvasti tammikuun, jos lisenssi on maksettu tammikuun loppuun mennessä.

Linkki ohjesivulle https://www.suunnistusliitto.fi/liitto/lisenssi/


SM-R1-Suunnistajien matkakulusääntö v. 2018 uudistettu

Johtokunnan päätöksen mukaisesti SM-matkoja voidaan korvata edelleen R1-SM-matkojen osalta. Korvauksen porrastus tukee kimppakyydistystä ja kuitenkin huomioi eri puolilla Suomea asuvat opiskelijamme. Yksinmatkaavalle R1-kilpailijalle korvataan 0,12 €/km. Kun autossa on 2 R1-kilpailijaa, korvaus on 0,17€/km. Ja kun R1-kilpailijoita on autossa 3 tai enemmän, niin seura korvaa 0,22 €/km. Majoitusyön maksimikorvaus R1-matkalla 50 €. Pääsarjojen A-maajoukkue-urheilijalla matkakorvaus on aina 0,22 €/km. Koulutusmatkojen korvaus on edelleen 0.22 €/km -  kimppakyyditys periaatteena esim. koulutusmatkoilla. Lisää pj Janne 050 5987 484.