Lakia-Jukolassa 1+2 joukkuetta

Tuloksia keskisuomalaisittain täällä

Keurusrastit Multialla siirretty 2.6.2024 

110v. Keuruun Kisailijat suunnistaa keskimatkaa Valkeisenperän uudella kartalla...kisasivulle tästä

Kartoittaja ja ratamestari Matti Peltola on liikkunut maastossa tiuhaan tahtiin. Tuloksena on hienolle alueelle sijoittuva kartta Keuruun ja Multian rajaseudulla.

Jukola Kauhavalla 2024

Telttapaikat M166 ja L249 - toinen omille teltoille ja toinen on iso järjestäjien valmisteltta 16 hengelle lisää⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠

SM-kultaa hiihtosuunnistuksen parisprintissä 2023

Sonja ja Sanna voittivat naisten kultamitalin lue

Sonjan MM-kisan 6. sija on seuran historian paras arvokisasuoritus

Kts ISTV - Sonja Mörskyn sijoitukset olivat aikuisten henkilökohtaisilla matkoilla 6, 8 ja suksirikko pilasi yhden matkan loppusijan

Hirvenajotalkoot 2023 

Katso

Kuntorastikausi päättymässä myös koulusuunnistuksen osalta

Lähetämme palautekyselyn ensivuoden suunnittelua varten.

Suunnistuskoulun retki

Ähtärin reissu tehtiin eläinpuiston markkinoiden aikaan, mutta sadekeli oli verottanut markkinatoimijat ja osalle liput siirrettiin myöhempään aikaan.

Kansalliset KeurusRastit la 4.5.2024

Kisat suunnistetaan Multian ja Keuruun rajamaastoissa. Opastus on Keuruu- Multi-tien kautta,

Lasten suunnistuskoulu jatkuu toukokuussa 2024

Ajankohtaista: Hyvin ehtii vielä mukaan lasten suunnistuskouluun. 

Suunnistuskoulussa opetellaan suunnistuksen alkeita, karttamerkkejä, kartan lukua, metsässä kulkemista erilaisin leikein, harjoituksin ja ihan oikeilla rastireittiradoilla. Suunnistuskoulussa opitaan turvallisesti ohjauksessa suunnistamaan alkeista alkaen. 

Suunnistuskoulu kokoontuu viikottain lähellä Keuruun keskustaa olevilla kartoilla iltarastikalenterin mukaisilla paikoilla. Paikkatieto löytyy täältä kuntorastit

Suunnistuskoululaisille jaetaan rastipassit. Rastipasseista ja tältä sivulta löydät jokaisen kerran kokoontumispaikan. Rastipasseihin kerätään merkkejä ja syksyllä suunnistuskouluun osallistuvat palkitaan Ähtärin eläinpuistoreissulla. 

Suunnistuskoulumaksu on 30€, jolla voi osallistua 8 kerralle sekä retkelle. Koko kauden iltarasteille ja suunnistuskouluun maksu on 40€ (alle 16v).

Suositusikä 6-12v, mutta muutkin tervetulleita.

Lisenssit ostetaan Suomisportin kautta tammikuulta alkaen - vakuutus voimaan

Useiden lajiliittojen lisenssihankinta on siirtynyt Suomisport-palveluun. Näin ainakin suunnistus ja hiihtolajien osalta. Kaikkien lisenssin hankkivien suunnistajien on rekisteröidyttävä käyttäjiksi Suomisportiin. Lasten vanhemmat voivat tehdä rekisteröitymisen. Seuramme maksaa alle 14-v sarjojen lisenssit vakuutuksineen. Tätä vanhemmat suunnistajat maksavat oman lisenssinsä Suomisportissa itse, kun ovat ensin rekisteröityneet. Käyttäjillä täytyy olla toistaiseksi myös käyttäjä-tiedot Irma-palvelussa, jota varsinaisesti käytetään ilmoittaumisten yhteydessä. Myös Irmassa oleva edustusseuratieto on ratkaisevin, jos tiedot eroavat järjestelmissä. Vanhoille lisenssinhaltijoilla lisenssi on voimassa takautuvasti tammikuun, jos lisenssi on maksettu tammikuun loppuun mennessä.

Linkki ohjesivulle https://www.suunnistusliitto.fi/liitto/lisenssi/

SM-R1-Suunnistajien matkakulusääntö 

Johtokunnan päätöksen mukaisesti SM-matkoja voidaan korvata edelleen R1-SM-matkojen osalta. Korvauksen porrastus tukee kimppakyydistystä ja kuitenkin huomioi eri puolilla Suomea asuvat opiskelijamme. Yksinmatkaavalle R1-kilpailijalle korvataan 0,15 €/km. Kun autossa on 2 R1-kilpailijaa, korvaus on 0,20€/km. Ja kun R1-kilpailijoita on autossa 3 tai enemmän, niin seura korvaa 0,26 €/km. Majoitusyön maksimikorvaus R1-matkalla 50 €. Pääsarjojen A-/maajoukkue-urheilijalla matkakorvaus on aina 0,26 €/km. Koulutusmatkojen korvaus on edelleen 0.26 €/km -  kimppakyyditys periaatteena esim. koulutusmatkoilla. Lisää pj Janne 050 5987 484.

Suunnistajankaupat verkossa

Suunnistajan varusteet verkossa suunnistajankauppa.fi st24.fi  keltamaki.com

Kisoja ja alueen kutsuja 

Katso Suunnistusliiton valikosta Irma.

- - - -

KILPAILUKAUSI VAIHTUU TAMMIKUUSSA - HUOLEHDI MYÖS SPORTTIVAKUUTUKSESTASI

Vakuutusvelvollisuus on urheilijalla. Voit ostaa Sporttiturva-vakuutuksen Suomisportissa https://info.suomisport.fi/ tai erikseen vakuutusyhtiöltä, mitä suosittelemme silloin kun harrastat usempaa lajia.

Rekisteröinti Suomisportissa tapahtuu Liikkujana, jolla voi olla lisenssejä ja vakuutuksia. Suomisportissa seuran jäsentietoja ei ole, koska ne hoidetaan eri järjestelmällä. Suomisportissa oman lajiliiton vakuutusmaksun kausi alkaa aina tammikuusta kestäen seuraavan loppuun ja takautuvasti tammikuun loppuun, jos maksu on suoritettu tammikuun aikana.


Suunnistus