Infoa-

Keuruun K-rauta tiedottaa  

VAUHTI suksivoiteet löytyy Markolta

Vauhdin seuratilaukset K-raudan kautta

Markon kautta myös suksi huoltoa

Hiihto menneeltä kisakaudelta-kohti uutta

Kisakausi loppui kesken niinkuin kaikki tiedämme siihen liittyvän syyn ja kauden päätös tilaisuus saa toistaiseksi odotella koronan takia.

Nyt on hyvää aikaa rakentaa hiihtäjien vahva pohjakunto itsenäisesti ja pitkäjänteisesti, kohta on kesä > syksy ja uudet lumet 

Ennen sanottiin >HIIHTÄJÄT tehdään kesällä ja sama sanonta pätee edelleen. 

Lavikossa vielä on lunta-latua 2km (jopa 3km) verran 1.4. eikä ole aprilli pilaa. 

Neljännet NUORTEN SM hiihdot Keuruulla 2000 luvulla v.2021 > Liikuntapuistossa kuhisee jälleen

Suomen hiihtoliiton myöntämät kisat hiihdetään lopputalvesta, ajankohta tarkemmin määritellään kevään kuluessa.

Keuruun Kisailijat hiihto vastaa paikkakunnalla maastohiihdon monipuolisesta toiminnasta, laajasta hiihdon harrastamisesta sekä antaa mahdollisuuden kilpa- ja huippu-urheiluun.

Seuran tehtävänä on toteuttaa Suomen Hiihtoliiton asettamia tavoitteita sekä ylläpitää ja kehittää kilpailu-, nuoriso- ja harrastetoimintaa paikkakunnalla.Kisailijain hiihtojaosto on Keski-Suomen hiihdon jäsenseura.

Seura tunnetaan hyvin Suomessa kansallisten ja kansainvälisten kilpailuiden järjestäjänä. Paikkakunnalla on järjestetty mm. 9. SM-tason kilpailua mukaan lukien Suomen Cupin osakilpailut sekä 3. Kansainväliset Scandinavia Cupin osakilpailua. Seuraluokittelussa seura on ollut tällä vuosituhannella useita kertoja valioluokassa.

Jyväskylässä olivat Kisailijoista vuoden 2021 SM-hiihtojärjestelyjä varten tietoa ahmimassa kilpailujohtaja Veikko Ahonen (vas.), ratamestari Erkki Virkalahti, pääsihteeri Jonna Haapamäki-Syrjälä, kuuluttaja Matti Harju ja tulospalvelun Janne Mörsky. Istumassa kisojen tekninen asiantuntija Pyhäjärven Pohdin Esa Ryynänen