keuruun kesäkisat

Keuruun keskuskentällä käydään alkukauden 2020 ehdottomasti kovin kiekkokilpailu, kun kiekkorinkiin astelevat Salla Sipponen, Sanna Kämäläinen, Lotta-Kaisa Eliander, Helena Leveelahti, Silja Ahonen, Johanna Lehtiö sekä Oskari Perälampi, Olli-Pekka Korhonen, Ville Kivioja sekä Franz Kruger.  Kilpailu N/M kiekko alkaa klo 14.00.

Seiväspatjalla kauden uudella seuraennätyksellä 370 avannutta Tuuli Järvistä haastamaan tulevat mm. Karijoen Tapparan Miisa ja Minttu Koskiaho. Keuruun kentän Nykyinen kenttäennätys 360 on latvialaisella Ildze Bortascenokalla. Kilpailu N/M 17 seiväs alkaa klo 12.00.

Nähdäänkö uusia Keuruun kenttäennätyksiä?? ...ja kuinka monta?


Kilpailuja voi tulla seuraamaan kenttäalueen ulkopuolelle tai urheilukentän katsomoon, katsojia muistutetaan pitämään turvavälejä toisiinsa. Kyseessä ei ole yleisötapahtuma. 

Paikanpäälle tulijoita pyydetään tutustumaan SUL:n Korona ohjeistukseen:

www.yleisurheilu.fi/seurat/ohjeita-seuratyoantajille-koronaepidemian-luomaan-poikkeustilanteeseen/Kilpailuja pääsee seuraamaan myös keuruun kisailijat yleisurheilun instagramin livelähetyksessä.www.instagram.com/keuruunkisailijat_yleisurheilu/