Maraton kartta ja radat

Peruslenkki (= kuntokymppi) on 10,5 km ja kilometrimerkeillä varustettu jatkuen merkattuna maaliin asti. 

Juoksureitti kulkee lähdöstä Lehtiniemen, Kurkisaaren ja Kurkiniemen kautta Multiantielle, josta Könttäriin ja takaisin kohti keskustaa Suolahdentietä. Ketvelniemen risteyksen jälkeen juostaan kevyen liikenteen väylää Nesteen risteykseen. Tässä maratoonarit ja puolimaratonin ensimmäinen kierros koukkaavat edestakaisin pienen lisälenkin Tervan risteystä kohti.

Nesteen ympyrän alituksesta jatketaan kevyen liikenteen väylää Ahtolan sataman ohi. Ennen Lapinsalmen siltaa käännytään alituksesta Tarhian länsirantareitille kohti terveyskeskusta, josta noustaan uudelleen Multiantielle ja virastotalolle, josta jatketaan uudelle kierrokselle tai alituksesta urheilukentälle maaliin. Reitin varrella on kolme huoltopistettä.

Nesteen tunnellissa on viitoitus ja ohjeet lisälenkille. Juokkuemaratonin, varttimaratonin ja kuntokympin juoksijat eivät juokse lisälenkkiä. Puolimaratonin juoksijat juoksevat lisälenkin ensimmäisellä kierroksella, toisella kierroksella ei lisälenkkiä (eli suoraan tunnelin ohi toisella kierroksella). Maratoonarit juoksevat lisälenkin joka kierroksella. 

Alkuperäistä reittikarttaa päivitetty.