Keuruun Hiihdot

- Hiihtokalenteri 

- lähtölistat ja tulokset ja ratakuvat - hotellin palvelut

KILPAILUOHJEET (täydennetään kilpailun lähestyessä tarpeen mukaan)

Kilpailun viralliset nettisivut – https://www.keuruunkisailijat.fi/ etusivulla linkki Piirikunnalliset 69. Keuruun Hiihdot

Yleistä - korona
Kilpailut ovat tarkoitettu koronapandemian johdosta vain kilpailuun osallistuville urheilijoille ja heidän välttämättömille huoltajilleen. Yleisöllä ei ole pääsyä tapahtumaan. Noudatamme Okm:n ja THL:n ohjetta koronavirustartuntojen ehkäisemisestä yleisötilaisuuksissa. Lue THL  ohje . Paikalle tulemalla hyväksyt kotimaiset kilpailusäännöt ja nämä järjestäjän antamat ohjeet.

Jos saat tapahtuman jälkeen koronaan sopivia oireita, toimi THL:n sivuston ohjeiden mukaisesti:
https://thl.fi/fi/web/infektiotaudit-ja-rokotukset/ajankohtaista/ajankohtaista-koronaviruksesta-covid-19/oireet-ja-hoito-koronavirus Jos sinulla todetaan koronavirus viikon sisällä kilpailutapahtuman jälkeen, pyydämme ilmoittamaan siitä kilpailujärjestäjälle sähköpostitse: keuruunhiihdot@gmail.com

Näin toimimme

HUOM, MIKÄLI SINULLA ON MINKÄÄNLAISIA OIREITA TAI TUNNET ITSESI SAIRAAKSI – ÄLÄ TULE KILPAILUPAIKALLE!

Liikuntapuiston alueella on käytettävä kasvomaskia. Kasvomaski on pakollinen aina paitsi kilpailijoilla kilpailun ja verryttelyn aikana. Järjestäjä ei tarjoa kasvomaskeja. Varaa mukaan riittävästi omia

· Järjestäjä seuraa turvavälien ja maskinkäytön toteutumista tapahtumaan osallistuvien joukossa ja ohjeistaa tarvittaessa.

·   Kilpailuihin osallistuvat urheilijat ja huoltajat ovat Liikuntapuistossa ulkotiloissa, pois lukien alueella olevat suksihuoltotilat (useita), jotka ovat auki. Tilojen käyttöä valvotaan, tiloissa max 4 henkilöä kerrallaan.

·    WC-tilat erikseen kilpailijoille ja toimitsijoille

·   Kilpailun aikataulu porrastetaan niin, että yhtä aikaa paikan päällä on mahdollisimman vähän kilpailijoita sekä huoltajia.

· Tule mahdollisimman myöhään ennen lähtöä ja poistu mahdollisimman nopeasti

·  Ylimääräinen aika suositellaan viettämään ulkotiloissa turvavälit huomioiden tai omissa autoissa.

·     Pintoja pyyhitään järjestäjän toimesta tapahtuman aikana.

·     Lataa Koronavilkku-sovellus!!!

Kilpailukanslia

Fyysistä kilpailukansliaa ei ole. Tulospalveluun/kilpailuun liittyviin asioihin vastaa kilpailusihteeri numerosta 050-3846851.

Kilpailunumerot

Kilpailunumerot noudetaan omatoimisesti lähtöalueen lähistöllä olevalta aidalta. Paikalla on myös lähtöluettelot, joista numeron voi varmistaa. Jokainen on vastuussa siitä, että ottaa oikean numeron. Väärän numeron ottaneet hylätään/ei päästetä matkaan. Ongelmatapauksissa soita kilpailusihteerille 050-3846851.

Ilmoitus/tulostaulu

Fyysistä tulostaulua ei ole. Tiedottaminen tapahtuu kuuluttamalla ja tällä nettisivustolla. Myös tulokset ja lähtöluettelot www.keuruunkisailijat.fi

Paikoitus

Liikuntapuiston välittömässä läheisyydessä. Liikenteenohjaus

Voitelu/suksihuolto

Kilpailukeskuksessa sijaitseva iso huoltotila on käytössä. Max 4 henkilöä/huoltokoppi kerrallaan. Tilan käyttöä valvotaan.

Verryttely

Verryttelylatu lähtee hiihtosillan lähistöltä kohti hotellia. Seuraa opastusta. Ennen kilpailua kilpailulatu on avoinna verryttelyyn ja testaukseen klo 10:50 saakka. Tämän jälkeen stadionaluella ja kisaladuilla ei saa enää verrytellä. HUOM. Kisaladuilla hiihto vain oikeaan hiihtosuuntaan.

Kilpailuradat

Kilpailussa käytössä 2 ja 2,5 km rata. Kierrosmäärät lähtölistoissa

Lähtö ja maali

Lähtö- ja maalialue vain kilpailijoille. Lähtöalueelle päästetään noin 5min ennen lähtöä. Maalissa kukin kilpailija palauttaa itse numerolappunsa maalissa sijaitsevaan laatikkoon.

Sääntörikot ja ongelmatilanteet kilpailun aikana

Kilpailussa ei ole tuomarineuvostoa, mutta sääntörikko ja ongelmatilanteet ratkaistaan kilpailun johtajan ja kilpailusihteerin toimesta. Protestiaika 15 min tulosten julkistamisen jälkeen. Protesti tehdään viralliselle lomakkeelle (soita 050-3846851). Protestimaksu 100 eur, maksetaan käteisellä, kun protesti luovutetaan kilpailusihteerille.

Kisakahvio                 

Kilpailussa ei ole kahviota. Makkarakoju ulkotiloissa, myynnissä makkaraa ja lämmintä mehua, maksu käteisellä. Noudattakaa ostoksilla turvavälejä, myyntipisteellä myös käsidesi.

Pukeutuminen ja peseytyminen                                     

Kilpailualueella ei ole sisätiloja käytössä.

Palkintojen jako

Palkinnot voi noutaa Töyssytuvan edustalta 15 min tulosten julkistamisen jälkeen. Palkintojen määrä sarjoittain ilmoitetaan myöhemmin.

Ensiapu Ensiapupiste on Sompalan takana (eteläpuoli). puh. 040-5621333 Myös lääkäri paikan päällä.