Ohjeita

Kisakeskuksena toimii tuttuun tapaan Keuruun keskusurheilukenttä. Täällä palvelupisteet on hajautettu, jotta pystytään säilyttämään turvavälit ja välttämään ruuhkia. 

Osallistujien paikoitusalueina ovat urheilukentän, koulujen, jäähallin ja vanhan kentän paikoitusalueet.Maratonin lähtöjärjestelyjen aikana lähtöalue Multiantiellä on suljettu muulta liikenteeltä. 

HUOM. Elämme KORONAN ehdoilla, joten alla viimevuoden ohjeet

Viime vuodesta poiketen kisakeskuksella ei ole tavarasäilytystä. Tavaroita voi jättää omalla vastuulla katsomoon, katsomossa ei ole vartiointia. Suosittelemme jättämään arvoesineet kotiin, omaan autoon tai kannustusjoukoille. 

Pukeutumis- ja peseytymismahdollisuutta ei ole. Peseytymiseen voi käyttää keskusta-alueen yleisiä uimarantoja (kartta lisätään myöhemmin). WC-tilat ovat käytössä  lähdössä ja maalissa. 

Reitillä on huoltopisteitä keskimäärin 3 km välein. Toimitsijat antavat tarjoilut, ethän ota itse. Tarjolla vettä, urheilujuomaa (Maxim), suolakurkkua, suolaa ja banaania. Oma juomat tulee toimittaa tuntia ennen lähtöä numeroiden jakopaikalle. Merkitse oma juomasi niin, että tunnistat sen. 

Palkinnot jaetaan heti maaliintulon jälkeen.  Numerolappuja ei kerätä pois. Maksimiaika on 6 tuntia. Maali sulkeutuu klo 2.30. 
KIINNITÄ ERITYISTÄ HUOMIOTA TURVALLISUUSOHJEISIIN

Huolehdi hyvästä käsihygieniasta. Kisapaikalta löytyy käsidesiä. 

Pidä 1,5 metrin turvaväliä muihin kisakeskuksella, huoltopisteillä ja reitin varrella. 

Vältä jonoja ja ruuhkia. Kisakeskus on väljä, siellä on tilaa liikkua turvallisen etäällä muista. Palvelupisteet on hajautettu kisakeskuksella. Katsojat voivat seurata reitin varrella, kisakeskukselle ei toivota katsojia. 

Tarkista aikataulut. Toivomme, että kisapaikalla vietetään mahdollisimman vähän aikaa ennen lähtöä ja maaliintulon jälkeen. 

Sairaana et voi osallistuja! Jää flunssaoireissa alhaisella kynnyksellä pois, samoin, jos perhepiirissä on oireita. Ilmoittautumisen voi siirtää ensi vuoteen lääkärintodistusta vastaan. Ulkomaanmatkan jälkeisen omaehtoisen karanteenin aikana et voi osallistua.