Joulutervehdys 2013 - Puheenjohtaja Paavo Lintula

Keuruun Kisailijat ry:lle päättymässä oleva vuosi on ollut toiminnallisesti menestyksellinen. Vuoden aikana jaostot ja kyläseurat ovat aktivoineet mittavan joukon lapsia, nuoria ja aikuisväestöä nauttimaan liikunnan riemuista ja siten kohottamaan elämisen tasoaan sekä henkistä ja fyysistä kuntoaan ja hyvinvointiaan. – Se onkin yksi toimintamme keskeinen tavoite.

Kilpailullisesti tarkasteltuna keuruulaiset urheilijat ovat vuoden aikana kisailuissaan menestyneet varsin hyvin. Meillä on tällä hetkellä seuramme riveissä useita nuoria urheilijoita, jotka ovat saavuttaneet menestystä kilpaillessaan kansallisella tasolla ja yltäneet maamme edustajiksi kansainvälisiinkin kilpailuihin. Tähän hiileen pitää edelleen puhaltaa.

Keuruun Kisailijat tunnetaan urheilupiireissä osaavana ja luotettavana kilpailujen järjestäjänä. Tuo luottamus on vuosien aikana vain lisääntynyt, kun vaatimukset seurojen järjestämisvalmiuksien osalta ovat kasvaneet ja tulevat edelleen kasvamaan. Aktiivinen seuratoiminta, mittava ja rutinoitunut talkootyö, hyvät urheilulliset suorituspaikat ja kaupungin myönteinen suhtautuminen liikuntaan ja urheiluun ovat Keuruulla perusta eri lajien kisojen järjestämisvalmiuksille jatkossakin. Haasteita tälläkin saralla tulee riittämään.

Meidän aikamme sukupolvien saatossa osuu aikaan, joka on Keuruun Kisailijoiden historiassa merkittävä. Ensi vuonna urheiluseuramme täyttää 100 vuotta. Vuosi 2014 on siten juhlavuosi, jota tulemme juhlistamaan monin eri tavoin ja urheilullisin tapahtumin. Juhlakilpailuja eri lajeissa järjestetään pitkin vuotta ja ensimmäiset juhlakisat, Keuruun Hiihdot, käydään liikuntapuistossa 11. -12.1.2014 . Mukana kilpailemassa ovat Suomen huippuhiihtäjät ja kisat televisioidaan.

Mutta sitä ennen on aika rauhoittua Joulun viettoon ja herkistyä nauttimaan joulun ajan Keuruun Kisailijat ry:n puolesta lausun lämpimät kiitokset kaikille teille, jotka eri tavoin olette olleet mukana toiminnassamme tai sen tukemisessa kuluvan vuoden aikana ja toivotan rauhallista joulua ja onnellista uutta vuotta.

Paavo Lintula

Keuruun Kisailijoiden puh. joht.

- - - -

Joulutervehdyksiä 20112012 | 2013 | 2014

- - - -

 

Facebookissa
Hiihto
Yleisurheilu

Puheenjohtaja Paavo Lintula. Kuva seuran syyskokouksesta 3.12.2013