Seuran puheenjohtaja Osmo Kärkkäisen joulutervehdys 2012

Puheenjohtajan joulutervehdys

Keuruun Kisailijat on perustettu 1914, joten päättymässä on seuran 98. toimintavuosi. Korkeasta iästä huolimatta seura ja sen jaostot ovat toimineet nuorekkaasti ja aktiivisesti. Esitänkin  mitä parhaimmat kiitokset jaostojen vetäjille, valmentajille, hallitukselle ja koko jäsenistölle. 

Hiihto-, suunnistus-, yleisurheilu- ja ampumahiihtojaostot ovat toteuttaneet toimintasuunnitelmansa kiitettävästi. Palloilujaosto taas vetää kuntoilumielessä harrastajia, mutta jaostolla ei ollut kilpailutoimintaa. Hiihtojaosto selvisi rutiinilla tammikuussa kolmannen kerran järjestetyistä SM-hiihdoista. Pääseura ja yleisurheilujaosto toteuttivat keväällä Kunniakierroksen,  ja yleisurheilujaosto jatkoi onnistuneesti Juhannuskisojen perinnettä. Suunnistajat kokosivat viikkorasteille innokkaat harrastajat, ja parhaat ylsivät hienoon menestykseen valtakunnan tasolla: huippuna Sari Anttosen nousu maaotteluedustajaksi.    

Suunnistajien ohella seuran nuoret yleisurheilijat kahmivat urakalla mitaleita valmentajansa Jukka Vilkkilän ohjauksessa. Yhtenä elokuisena viikonloppuna Kisailijat sai peräti 7 heittolajien SM-mitalia Salla Sipposen, Jussi Valjuksen, Lassi Saarisen ja sokerina pohjalla Veikko Laitisen henkilökohtaisen kiekonheiton mestaruuden myötä.  

Edellisenä vuonna tehdyn päätöksen mukaisesti kukin jaosto huolehtii oman lajinsa parhaiden palkitsemisesta. Pääseura haluaa tästä lähtien huomioida kevätkokouksessaan edellisen vuoden parhaan nuoren urheilijan ja jakaa toisen tunnustuksen näkyvästi seuratyössä puurtaneelle jäsenelleen.   

Seuraväen aktiviteettien ei ole vara yhtään hiipua, sillä uusi vuosi ja kaksi seuraava vuotta tuovat  lisää haasteita. Saavuttaahan kunniakas seuramme 2014 peräti 100 vuoden iän. Juhlavuoden valmistelut on jo eräiltä osin käynnistetty, ja ensi vuonna tahti kiihtyy.  

Uskon ja toivon, että myös edustusurheilijamme tulevat menestymään laajalla rintamalla vuoden 2013 kisoissa. Kausi alkaa jo loppiaisena Keuruulla järjestettävällä maakuntaviestillä.

Olen henkilökohtaisesti voinut osallistua eri tehtäviin Kisailijoissa vuonna 2001 tapahtuneesta eläköitymisestä alkaen. Viimeksi kuluneiden kahden vuoden puheenjohtajuudesta esitän mitä lämpimimmät kiitokset koko seuraväelle. Jokainen jäsen ja eri tehtävissä toimineet ovat antaneet täyden tuen.  

Toivotan niin Keuruun Kisailijoiden uudelle puheenjohtajalle,  nykyisille ja myös uusille jäsenille, yhteistyökumppaneillemme ja kaikille tätä seuramme kotisivua lukeville urheilun ystäville rauhallista Joulua sekä Onnea Uudelle Vuodelle 2013. 

Osmo Kärkkäinen

Keuruun Kisailijoiden vuoden 2012 puheenjohtaja   

- - - -

Joulutervehdyksiä 2011 | 2012 | 2013 | 2014

- - - -