Kisailijain tervehdys vuodelle 2015

Uudenvuoden tervehdys

Päättymässä oleva 100-vuotisjuhlavuosi on ollut Keuruun Kisailijoille toiminnallisesti ja elämyksellisesti antoisa toimintakausi.

Eri urheilulajien 100-vuotisjuhlakisat ja jaostojen vetämät urheilulliset tapahtumat ja liikunnalliset harrastustoiminnat ovat olleet keskeisellä sijalla vuoden toiminnassa. Montosmäen rinteillä juostu historiallis- liikunnallinen juoksutapahtuma nosti esiin mielikuvia menneitten vuosikymmenten takaa. Seuramme 100-vuotishistoriakirjan valmistuminen ja sen julkistaminen oli juhlavuoden merkkitapahtumia ja kirjan markkinoinnissa seuramme väki on ollut aktiivinen sekä myyjänä että kirjan ostajana.

Juhlavuoteen liittyvänä nuorisotapahtumana järjestimme  suomalaisen juoksutaivaan tämän hetken kirkkaimman tähden, Hanna Maari Latvalan vierailun koulujemme yhteisessä urheilupäivässä ja hän sai nuorisolta todella  innostuneen vastaanoton.

Satavuotisjuhla 14.9.2014 oli järjestöllisesti voimakastunnelmainen tilaisuus, johon liittyi menneisyyden kunnioitusta ja vahvaa uskoa tulevaisuuteen ja sen tarjoamiin mahdollisuuksiin, joihin seuramme virkeänä ja toimintatarmoisena on tarttumassa

Vuoden vaihteessa päättyvän juhlavuoden tapahtumien toteuttaminen on ollut Keuruun Kisailijoiden yhteinen ponnistus ja mittavan yhteistyön ja yhteishengen tulos, jonka tekemisessä seuran väki on ollut laajasti mukana. Lämmin kiitos siitä välittyköön tässä teille kaikille.  Kiitos myös seuramme ulkopuolisille yhteistyökumppaneille, jotka ovat auliisti tarjonneet apuaan juhlavuoden eri vaiheissa. Vahva yhteishenki, toimiva yhteistyö ja yhteisöllisyys ovat seuramme keskeinen vahvuus ja voimavara. On ollut 100 vuotta ja tulee jatkossakin olemaan.

Vuosisatainen perimä antaa Keuruun Kisailijoille toiminnallisesti, taloudellisesti, historiallisesti ja kulttuurillisesti juurevat lähtökohdat, kun seuramme vuoden vaihteessa aloittaa toimintansa toisen satavuotiskauden. Olkoon onni ja menestys myötä tuollakin taipaleella

Kiitän puheenjohtajakaudellani saamastani luottamuksesta ja hyvästä yhteistyöstä eri toimijoiden kanssa.

Onnellista Uutta Vuotta 2015!

Paavo Lintula

Keuruun Kisailijoiden puheenjohtaja

- - - -

 

- - - -

Joulutervehdyksiä

Hiihtojaosto

Matti Harju

Kari Rautava

- - - -

Joulutervehdyksiä | 2011 | 2012 | 2013 |

- - - -

Facebook Kisailijat