Pirkka 9-1981 - Emil ja Dana Suomessa

12.9.2013 Toimittaja Maija Kauppinen:
- Lehtileike toi mieleen Pirkka-ajan 32 vuoden takaa, jolloin ikkunasta avautui näkymä Säätytaloon, Suomen Pankkiin ja Suurkirkostakin näkyi vilaus. Ja jolloin Pirkan avustajiin kuului myös toimittaja Anna-Maija Oksanen, joka käytti nimimerkkiä Maija Koivuaho. Helsinkiläinen toimittajasinkku, joka oli taitava kirjoittaja, tunsi Helsingin vaikuttajat ja oli kiinnostunut kaikenlaisista elämänilmiöistä ja ihmisistä. Anna-Maija Oksanen teki Pirkkaan juttuja freelancerina 1970-80-luvuilla erilaisista, useimmiten itse ehdottamistaan aiheista.  Oli Suomen aikakauslehden toimittajien liiton kunniajäsen. 
Jatkuu:
Olin Pirkassa vuosina 1972-2005, ensin toimitussihteerinä, sitten toimituspäällikkönä, mutta myös kaiken aikaa kirjoittavana.
Pirkan jälkeen olen tehnyt tilauksesta historiikkeja ja juttuja aikakaus- ja sanomalehtiin ja vuosikirjoihin sekä pitänyt paikallisessa lehdessä palstaa (asun Hämeenlinnassa).
Anna-Maija Oksanen teki Pirkkaan juttuja freelancerina 1970-80-luvuilla erilaisista, useimmiten itse ehdottamistaan aiheista.